Cassovia Code na Workation 2024

Integrita, odvaha a business mindset. Tieto tri slovné spojenia najlepšie vystihujú našu firmu a to akým spôsobom chceme pristupovať aj k našim klientom a partnerom. Prvé spoločné Workation bolo zároveň ideálnou príležitosťou tieto hodnoty prezentovať celému tímu Cassovia Code. Prečo workation? Stráviť intenzívny čas spolu ako jeden tím a pritom udržať pracovný flow pri plánovaní tohoročného out-of-office teambuildingu sme si stanovili jasné kritérium a voľba bola jednoduchá. Workation je kombináciou práce (work) a dovolenky (vacation). Ide o skvelý spôsob, ako utužiť kolektív, zlepšiť tímovú spoluprácu a zároveň načerpať novú energiu v príjemnom prostredí mimo kancelárie. Ako to vyzeralo na CC Workation 2024 Tri dni, pár kilometrov od slovensko-maďarskej hranice, dvadsiatka ľudí, ktorí sú ochotní stráviť spolu čas nad rámec pracovných povinností. Pobalili sme notebooky, nabíjačky, spoločenské hry, športové vybavenie a všetko potrebné k tomu, aby sme si workation užili naplno. Work vs. Fun Výzvou pre projektových manažérov jednotlivých tímov bolo nájsť tú správnu kombináciu spoločných pracovných aktivít, zábavy aj času na individuálnu prácu. Tu je zopár hlavných momentov nášho workation: All Stars Meeting: jedným z najdôležitejších momentov workation bolo celofiremné stretnutie, kde sme diskutovali o našich firemných hodnotách. Športové aktivity: stolný tenis, basketbal, ale tiež frisbee a športová lukostreľba, poniektorí a poniektoré v sebe objavili skryté talenty. PUB quiz: milujeme hry a súťaže, preto nás potešil kvíz, ktorý pre nás pripravil Ľuboš Litchi Ličko a.k.a. kvizmajster_ke. Spoločné varenie: pod vedením nášho COO Maťa sme navarili ten najlepší guláš a ugrilovali všetko možné. Po roku sa nám opäť podarilo stráviť spolu hodnotný čas mimo kancelárie, spojiť zábavu s prácou, naštartovať kreativitu a spoluprácu. Snažíme sa budovať tím, ktorý je odvážny, rozumie biznisu a robí veci správne aj vtedy, keď sa nikto nepozerá. A workation bol ideálnou príležitosťou na posilnenie týchto hodnôt.

prejsť na článok

Novým COO Cassovia Code sa stal Martin Tarhanič

S veľkým potešením oznamujeme, že Martin Tarhanič, doterajší Head of Delivery, bol vymenovaný za Chief Operating Officer (COO) v Cassovia Code. Jeho doterajšie kompetencie sa tak rozšírili o kľúčové zodpovednosti v oblasti strategického riadenia, zefektív

prejsť na článok

Meetup BEYOND HACKING predstavil aktuálne témy v oblasti cyber security

Po celom svete výrazne rastie počet kybernetických útokov, pričom najväčší vzostup v roku 2023 zaznamenal únik osobných údajov. Poviete si – mne sa to stať nemôže, no kybernetický útok vás môže vyjsť poriadne draho. Štatistiky zverejnené v správe Cost of

prejsť na článok

VČS 2024

Kolegovia rybári/rybárky, pozývame Vás na Výročnú členskú schôdzu v tradičnom termíne – prvú marcovú sobotu 2.3.2024. Príďte sa dozvedieť nové informácie, podiskutovať, stretnúť s [] Príspevok VČS 2024 je zobrazený ako prvý na srzlevoca.sk.

prejsť na článok

Jarné zarybnenie 2024

Vo štvrtok 28.3.2024 prebehlo zarybnenie na VN Levočská Dolina. Vysadili sme 500kg pstruha dúhového Pd2 zo strediska SLOVRYB v Bielom Potoku pri Ružomberku. Na druhé zarybnenie [] Príspevok Jarné zarybnenie 2024 je zobrazený ako prvý na srzlevoca.sk.

prejsť na článok

Prijímacie pohovory 2024/2025 výsledky

Milí uchádzači, vážení rodičia na tomto odkaze nájdete výsledkovú listinu prijímacích pohovorov pre šk. rok 2024/25. Výsledky PP The post Prijímacie pohovory 2024/2025 – výsledky first appeared on SGCR-Súkromné gymnázium.

prejsť na článok