Cestoviny s kurací mäsom

( ala Veroni ) Ingrediencie: 2ks kuracích pŕs, 100g cherry paradajok, 200g celej strukovej fazulky, olivový olej, soľ, mleté čierne korenie, citrónová šťava, čerstvá bazalka a strúhaný parmezán. Cestoviny podľa výberu. Postup prípravy: Kuracie prsia nakrájame na plátky, osolíme a okoreníme mletým čiernym korením, potom na panvicu dáme trocha olivového oleja a opečieme ich, keď sú napoly opečené pridáme k nim prekrojené cherry paradajky a dopečieme, strukovú fazuľku prevaríme vo vriacej vode cca 2-3min, vyberieme a pridáme k mäsu, dochutíme soľou a korením. Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale al dente. Uvarené cestoviny dáme na tanier, pridáme plátky mäsa, fazuľku a cherry paradajky, pokvapkáme kvalitným olivovým olejom a citrónovou šťavou, posypeme so strúhaným parmezánom a čerstvou bazalkou. The post Cestoviny s kurací mäsom appeared first on Pasta Mika.

prejsť na článok

Cestoviny s hríbovou omáčkou

( ala Sisi ) Ingrediencie: Hrsť sušených hríbov, 1cibuľa, 2strúčiky cesnaku, 200ml šľahačkovej smotany, olivový olej, soľ, mleté čierne korenie, čerstvá bazalka a strúhaný parmezán. Cestoviny podľa výberu ( doporučujeme Tagliatelle ). Postup príp

prejsť na článok

Cestoviny so zelenin. omáčkou

( ala Veroni ) Ingrediencie: 100g slaniny, 1veľká cibuľa, 2strúčiky cesnaku, 2stredne veľké mrkvy, 200g cukety, olivový olej, 2konzervy lúpaných paradajok, sušené, alebo čerstvé oregáno, soľ, mleté čierne korenie a strúhaný parmezán. Cestoviny podľa

prejsť na článok

Ces. s paradajkovou omáčkou

Ingrediencie: Hrsť sušených hríbov, 1cibuľa, 2strúčiky cesnaku, 200ml šľahačkovej smotany, olivový olej, soľ, mleté čierne korenie, čerstvá bazalka a strúhaný parmezán. Cestoviny podľa výberu ( doporučujeme Tagliatelle ). Postup prípravy: Hríby n

prejsť na článok

Cestoviny cannelloni plnené panýrom a špenátom

Tento cannelloni recept si vás určite získa. Jemná chuť indického syra panýr v prepojení s orestovaným špenátom je skutočnou delikatesou. Vyskúšajte plnené cestoviny cannelloni na ajurvédsky spôsob :) Náročnosť: začiatočníci Príprava: 1 hodina (30 minút

prejsť na článok

KOZÁK, OVČIAR, PASTIER: Ručné remeselné syry z Liptova

Ponuka syrov Kozí Vŕšok sa rozšírila o ďalšie prírastky. Sú nimi Kozák, Ovčiar, Pastier. Syry vyrábané ručnou remeselnou výrobou priamo v srdci Liptova. Pre všetkých fanúšikov našich medailových syrov sme vytvorili syry každodennej spotreby. Poctivá výrob

prejsť na článok