Martin Novák & Phillippe Farineau 21. a 22.10.2022 / 18:00 / Palffy restaurant. Palác Art hotel Pezinok Dvaja šéfkuchári, dva zámky, na jednom mieste! Phillipe Farineau, šéfkuchár v Ashford Castle/Írsko prijal pozvanie od nášho šéfkuchára Martina Nováka aby spoločne pripravili 6 chodovú degustačnú večeru u nás na zámku, máte sa teda na čo tešiť! Phillippe Farineau Philippe je šéfkuchár so skúsenosťami na svetovej úrovni. Vo svojich skromných začiatkoch ako kuchár v známej reštaurácii Grand Vefour s 2 hviezdičkami Michelin v Paríži sa neskôr prepracoval do 5-hviezdičkového hotela Palace Le Bristol (Paríž). Po opustení svojej rodnej krajiny Francúzska a svojho krásneho mesta Paríž v roku 1998 prišiel Philippe do Írska, kde pracoval v niekoľkých z najlepších hoteloch v krajine vrátane 5-hviezdičkových hotelov ako sú K-Club, Dromoland Castle Hotel, Hayfield Manor, Mount Falcon, až po nezameniteľný Ashford Castle Hotel, kde zastával celý rad kulinárskych pozícií, ktoré vyvrcholili jeho vymenovaním za jedného z významných šéfkuchárov v krajine. • Najlepší šéfkuchár v Connaught 2011, 2012, 2013, 2014, 2018 • Najlepšia hotelová reštaurácia v Írsku 2011, 2012 a 2013, 2016, 2018, 2019, 2020 • George V Dining Room – Best of Award of Excellence at Wine Spectator 2022 & 2020 • Voted No. 1 Best Hotel Resort in UK and Ireland 2022 • Voted No. 4 Best hotel in Europe 2022 • The only hotel in Ireland to have earned a Fice-Star Forbes rating 2020, 2021, 2022 Martin Novák Počas svojho pôsobenia v gastronómii absolvoval niekoľko workshopov s Michelinovými šéfkuchármi. Stál za prípravu servisu pre holandskú kráľovnú a jej hostí, ako aj prípravu menu pre britskú kráľovskú rodinu v zastúpení Red monkey group. V roku 2016 stáž v medzinárodnej sieti kráľovských thajských fine dine reštaurácii Patara Varenie v škole varenia vo Sv. Jury. Od roku 2016 zaradený medzi top TREND šéfkuchárov Slovenska. Od roku 2018 zaradený podľa Gurmána na Slovensku v Best 20 Chef´s a ziskanie Zlatej vidličky. V roku 2020 obhájil Zlatú vidličku, a získal so svojim tímom ocenenie Najlepšia hotelová reštaurácia roka na Slovensku. V roku 2022 obhájenie ocenenie Hotelová reštaurácia roka a Šéfkuchár roka 2022 získal Martin 2.miesto. ŠÉFKUCHÁR ROKA 2022 – 2.miesto, Gurmán na Slovenku Zlatá vidlička od Gurmán na Slovensku 2020, 2022 Hotelová reštaurácia roka 2022 a 2020, Gurmán na Slovensku Nová reštaurácia roka 2020 PROGRAM: Welcome drink & Flying buffet / 18:00 Meet & Great / 18:15 Servis degustačnej večere / 18:30 Obmedzená kapacita! Iba 40 pax/denne. Cena: 149€ / osoba Možnosť pairing vína na mieste. REZERVÁCIE 21.10.2022/piatok: VYPREDANÉ REZERVÁCIE 22.10.2022/sobota: bit.ly/3CqCC8x Gurmán na Slovensku tam bude, a čo vy Gurmáni? Pridáte sa? Viac info: 033/79 89 000The post CHEF´S dinner first appeared on GURMÁN na Slovensku.
Hľadá sa SUSHI SOUS CHEF do nášho FATCAT tímu! Koho hľadáme? Zaujíma ťa ázijská kuchyňa? Si čistotný/á, zodpovedný/á, máš predošlé skúsenosti na podobnej pozícií? Si za každú srandu, ale keď treba zamakať, nič ťa nevykoľají a ideš na plné obrátky?
prejsť na článokLorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Phasellus hendrerit. Pellentesque aliquet nibh nec urna. In nisi neque, aliquet vel, dapibus id, mattis vel, nisi. Sed pretium, ligula sollicitudin laoreet viverra, tortor libero sodales leo, eget
So insisted received is occasion advanced honoured. Among ready to which up. Attacks smiling and may out assured moments man nothing outward. Thrown any behind afford either the set depend one temper. Instrument melancholy in acceptance collecting frequen
prejsť na článokOver the river and through the woods was more dangerous back when cars had crummy bias-ply tires, rear-wheel drive and ordinary brakes. So, tonight you feel confident driving home through several inches of freshly fallen snow after a sumptuous holiday din
Over the river and through the woods was more dangerous back when cars had crummy bias-ply tires, rear-wheel drive and ordinary brakes. So, tonight you feel confident driving home through several inches of freshly fallen snow after a sumptuous holiday din