Prírodný včelí med nepovzbudzuje chuť do jedla, ani sa ním nedá prejesť. Tým, že sa okamžite vstrebáva do krvi, tak si náš organizmus včas povie: „Dosť!“ a prestaneme mať naň chuť. Jednou z hlavných príčin nadváhy je prílišná konzumácia cukrov a spracova
Bábovka s medom, čo na ňu potrebujeme? 250 g hladkej múky, 100 g masla, 60 g práškového cukru, 60 g medu, 3 vajíčka, citrónová kôra (z chemicky neošetreného citróna), ½ balíčka prášku do pečiva, 80 g mandlí, 125 ml sladkej smotany, 1 balenie vanilkového c
prejsť na článokNa brehu najčistejšej rieky Ipľa sa nachádza spoločnosť Natur products, ktorá nám prináša rôzne výrobky vyrobená zo zlata , z medu. Pri výrobe sa ročne spracuje takmer 2000 ton medu, ktorý sa k Vám dostane v rôznych prevedeniach a ochuteniach ako je na
prejsť na článokNesprávne kombinácie potravín vám dokážu poriadne skomplikovať trávenie a prispievajú k spusteniu nebezpečných hnilobných procesov. Ak máte problémy s trávením, nadúvaním alebo fyzickou či duševnou výkonnosťou, skúste eliminovať zo svojho jedálnička niekt
prejsť na článokOchutený medom, cukrom, citrónom, či aromatizovaný ovocím. Horúci alebo vlažný, vždy osvieži a „nakopne“. Vychutnať si ho vieme snáď všetci. Čo však nevieme, sú jeho účinky na náš organizmus. Zelený čaj nie len zaženie smäd a dodá energiu, no aj detoxikuj
prejsť na článokUž naše staré mamy ho používali na liečenie rôznych chorôb, preto vedci skúmajú, ako je možné, že tak jednoducho dokáže likvidovať baktérie. Medom a aj ďalšími včelími produktmi sa môžeme liečiť a aj preventívne podporovať svoje zdravie, no ako sa hovorí
prejsť na článok