Churromisu porcií: 8čas prípravy: 45 min. Čo potrebujeme Základ na churros 170g múky 310g vody 3g soli 1 l slnečnicového oleja Na tiramisu penu 500g mascarpone 240g smotany na šľahanie 20g vaječného žĺtka 75g cukru 50g mlieka 5g kávového prášku Na ozdobu 30g práškového cukru 20g kakaového prášku Postup Základ na churrosV miske zmiešajte múku so soľou a zalejte vriacou vodou. Lyžičkou vymiešajte cesto a naplňte ho do cukrárskeho vrecka.V hrnci nechajte zovrieť olej na fritovanie.Pomocou cukrárskeho vrecka vytláčajte kúsky cesta do oleja a nechajte fritovať do hneda.Vyberte a položte na papierové utierky nech prebytočný olej vsaje Tiramisu penaV miske zmiešajte vaječné žĺtka, cukor a kávu. Dôkladne vymiešajte. Pridajte smotana a mascarpone a šľahajte kým nevznikne penaPenu naneste na vychladnuté churros, posypte práškovým cukrom a kakaom Vypredané Zoznam prianí Mascarpone 2kg QUESCREM €18,75 (€15,63 bez DPH) Viac info Zoznam prianí Smotana na šľahanie 35% 1L MONTAIGU €5,65 (€4,71 bez DPH) Množstvo Množstvo Pridať do košíka The post Churromisu first appeared on Patisserie.