Čínsky test S-400: Famózna úspešnosť

Ruská tlačová agentúra TASS priniesla informáciu o nezávislom teste S-400. Test prevedený čínskou armádou v hraničných podmienkach fungovania dopadol grandiózne. [sociallocker][/sociallocker] Raketa vypálená systémom protivzdušnej obrany zasiahla mimoriadne náročný balistický cieľ. Ľudová oslobodzovacia armáda Číny (PLAC) uskutočnila prvé úspešné testovacie streľby z protivzdušného raketového systému S-400 zakúpeného v Rusku. Raketa S-400 zasiahla balistický cieľ letiaci rýchlosťou 3 km/s (9x rýchlejšie ako zvuk). Agentúre TASS to v piatok oznámil vojenský diplomatický zdroj. Testovacie streľby sa uskutočnili v prvej dekáde decembra na čínskom polygóne s jedným z dvoch plukov S-400 získaných z Ruska. Raketa 48N6E vypustená štartovacím systémom zasiahla balistický cieľ letiaci rýchlosťou 3 km/s, uviedol zdroj agentúry. Dodal, že cieľ bol zasiahnutý v maximálnom dolete rakety asi 250 km. Testy sa uskutočnili v podmienkach silného rušenia vytvoreného znalým nepriateľom, dodal zdroj. TASS nemá oficiálne potvrdenie poskytnuté zdrojom informácií. Čína sa stala prvým zahraničným kupcom ruského systému S-400 Triumph. Podľa zmluvy budú čínskej strane dodané dva pluky S-400. V júli zdroj TASS uviedol, že bolo podpísané potvrdenie o prijatí prvého komplexu, ktorého doručenie po mori bolo dokončené v máji tohto roku. S-400 Triumph je ruský protivzdušný raketový systém dlhého a stredného dosahom. Je určený na ničenie prostriedkov vzdušných útokov a prieskumu (vrátane lietadiel vyrobených pomocou stealth technológie) a akýchkoľvek iných vzdušných cieľov za podmienok intenzívneho boja a elektronických protiopatrení.

prejsť na článok

Sexuálna prax: Čínsky Sex

Po nejakej dobe som opäť našla zaujímavý nález z kategórie sexuálne praktiky . Už ste niekedy zažili Čínsky Sex je jedným zo sexuálnych technik? Nie? Tak rýchlo čítajte ďalej!

prejsť na článok

TRISOMY test a jeho varianty TRISOMY test XY a TRISOMY test PLUS

Prenatálne testy odhaľujúce najčastejšie náhodné genetické chyby plodu zo vzorky krvi tehotnej ženy bez nutnosti odberu plodovej vody alebo chóriových klkov. Vyšetrenie je možné urobiť už od 11. týždňa tehotenstva a pre matku ani dieťa nepredstavuje žiadn

prejsť na článok

IQ test

Viete, prečo sa blondínka teší, keď dokončí IQ test? Lebo dostane jednotku.

prejsť na článok

Policajt a IQ test

Hovorí jeden policajt druhému: - Predstav si, včera som musel robiť IQ test. - A ako ti dopadol? - Výborne, bez nálezu.

prejsť na článok

Test 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Duis bibendum, lectus ut viverra rhoncus, dolor nunc faucibus libero, eget facilisis enim ipsum id lacus. Príspevok Test 3 je zobrazený ako prvý na Van Drák.

prejsť na článok