Čistenie.

Silvestrom starý rok zďaleka nekončí. Jeho energie doznievajú až do dvoch tretín januára. Ešte nie je čas tvoriť nové. Ale je vhodný čas triediť medzi tým, čo už je v našom živote len suchým odumierajúcim lístím a medzi tým, čo našu dušu stále vyživuje. Aby sme to priniesli do nového roka ako zdravý základ našej ďalšej cesty. #zamyslenie #vnutornacesta #vedomyzivot #emocneodbloky #bielylotus #zivot #kineziologia #konstelacie #konstelacie_s_figurkami #vnutornedieta #vedomyzivot #odbloky #vztahy #terapie #vedomyzivot #zmena #banskastiavnica #onebrain #novyrok #sebarozvoj #emocnystres #upratovanie #cistenie #bilancovanie #novyzaciatok The post Čistenie. appeared first on Biely Lotus.

prejsť na článok

Čistenie pleti

The post Čistenie pleti appeared first on Kozmetika Petržalka.

prejsť na článok

Čistenie pleti žehličkou

Niektoré galvanické, mikroprúdové a ultrazvukové žehličky na pleť a ultrazvukové špachtle majú režim čistenia.  Na čistenie pleti sa používajú čistiace emulzie alebo čistiace tonikum.

prejsť na článok

Pozdvihnite čistenie podlahy na inú úroveň!

Prvou vecou, ktorú je potrebné mať pri čistení drevených podláh na pamäti, je vedieť, o aký typ podlahy ide. Každá podlaha totiž potrebuj... The post Pozdvihnite čistenie podlahy na inú úroveň! appeared first on Alex SK.

prejsť na článok

Najužitočnejšie tipy na čistenie drevenej podlahy!

Drevené podlahy sa v domácnostiach používajú vďaka svojej hrejivosti a kráse. Keďže ide o chúlostivý materiál, ktorý sa ľahko poškodí a j... The post Najužitočnejšie tipy na čistenie drevenej podlahy! appeared first on Alex SK.

prejsť na článok

ČLÁNOK O SKIN SKRUBER- ULTRAZVUKOVÉ ČISTENIE PLETI

Je bezbolestné čistenie pokožky pomocou ultrazvukových vĺn. Ide o dôkladné čistenie pokožky a odstránenie nadbytočného mazu ale aj ošetrenie a odstraňovanie akné. Každá pokožka je iná, a stáva sa, že reaguje na manuálne čistenie opuchom, začervenaním aleb

prejsť na článok