Zabezpečenie zodpovedajúcich hygienických pravidiel v prevádzkach stravovacích služieb nemožno nijako paušalizovať a stanovovať univerzálny systém. Podmienky sú vždy individuálne, čo vedie aj k riadnemu nastavenie sanitačných operácií a výberu vhodných prípravkov a pomôcok. Pripravili sme pre vás prehľad prípravkov, ktorými môžete zabezpečiť optimálne podmienky na svojom pracovisku. Pravidelné čistenie a dezinfekcia miest častého kontaktu Minimálne 3x denne vykonajte dezinfekciu mieste častého kontaktu ako sú madlá dverí, kľučky, platobný terminál, umývadlá a podobne. Dezinfekcia stolov a stoličiek pre použitím novým klientom Pred každým usadením nového hosťa je potrebné vydezinfikovať stoličky a stoly. Hygiena rúk hostí Dezinfekcia rúk hostí musí byť vykonaná hneď pri vstupe do prevádzky. Z toho dôvodu je nutné, aby boli umiestenené priamo pri hlavnom vstupe a na toaletách. Jedným z najlepších odborníkov na dezinfekciu rúk je Isolda gél 500ml alebo Fine antiseptické mydlo 500ml. Hygiena rúk pracovníkov Dezinfekcia rúk Vašich zamestnancov musí byť prvoradá pre udržanie kvality podniku. Z toho dôvodu je nutné, Vašci zamestnaci dbali na dôkladnú hygienu. Dezinfekcia rúk všetkých zamestnancov by mala prebiehať pri vstupe na pacovisko, pred zahájením príce, pri zmene pracovných činností, po návšteve toalety, po fajčiarskej prestávke a pod. Na sušenie rúk odporúčame používať jednorázové papierové utierky. Jedným z najlepších odborníkov na dezinfekciu rúk je Isolda gél 500ml alebo Fine antiseptické mydlo 500ml. Sanitácia technických zariadení prevádzky Udržiavanie čistoty v kuchyni, bare a toaletách je by malo byť vykonávané bez ohľadu na situáciu. Pravidelná kontrola počas prevádzkových hodín a minimálne na konci pracovnej doby. Pozornosť musíme venovať najmä častiam s vysokým výskytom vodného kameňa, mastnoty a nečistôt. Povrchy a pomôcky odporúčame dezinfikovať priebežne bezoplachovými dezinfekciami. Dezinfekcia ukončujeme proces sanitácie. Odporúčame používať SF 210, Odmastňovať za studena 1000ml, Cleaman 230, Cleaman 231, Cleaman 232. The post Čistenie a dezinfekcia v GASTRO službách appeared first on GASTRO HYGIENE.
Cavalor Gastro 8 - pasta na podporu kŕmenia, alebo pred podávaním práškovej formy Cavalor Gastro 8 Pre zle kŕmiteľné kone. Keďže pastu Cavalor Gastro 8 možno podávať priamo do úst, je tento produkt ideálny pre kone trpiace nechuťou k príjmu potravy v
prejsť na článokCavalor Gastro 8 Produkt určený pre kone s podozrením na žalúdočné dráždenie. Cavalor Gastro 8 pôsobí v niekoľkých rovinách pre zachovanie optimálneho pH žalúdočných štiav bráni poškodeniu žalúdočnej steny. Dávkovanie: Denná dávka: 30 g Balenie: 1800 g
prejsť na článokKlíčové události • ČR: Maloobchodní tržby v únoru +0,6 % r/r. • Polsko: Centrální banka ponechala úrokové sazby beze změny na 1,5 %. • Německo: Index PMI ve službách v březnu vzrostl z 54,4 b. na 55,6 b. • Eurozóna: Index PMI ve službách v březnu vzros
prejsť na článokKlíčové události • ČR: Maloobchodní tržby v únoru +0,6 % r/r. • Polsko: Centrální banka ponechala úrokové sazby beze změny na 1,5 %. • Německo: Index PMI ve službách v březnu vzrostl z 54,4 b. na 55,6 b. • Eurozóna: Index PMI ve službách v březnu vzros
prejsť na článokKlíčové události • Německo: Index PMI ve službách v prosinci vzrostl z 54,3 b. na 55,8 b. • Eurozóna: Index PMI ve službách v prosinci vzrostl z 56,2 b. na 56,6 b. • USA: Nové žádosti o podporu v nezaměstnanosti v uplynulém týdnu: 250 tisíc. Index PMI ve
prejsť na článok