Článok: Rozdiely medzi rôznymi typmi NAND flash pamäťami

Rôzne typy flash NAND pamäti však majú svoje vlastné charakteristiky. Tu predstavíme viac o flash pamätiach Single Level Cell (SLC), Multi Level Cell - (MLC), Tripple Level Cell (TLC), Quad Level Cell (QLC), aby ste si mohli vybrať tú vhodnú pre Vás.

prejsť na článok

Rozdiel medzi 4 hlavnými typmi bieleho čaju

Viacerí ste sa pýtali, aký je rozdiel medzi jednotlivými druhmi bieleho čaju. Tak sme spolu s Katkou Samčíkovou pripravili jednoduché grafické vysvetlenie. Na obrázku sú znázornené rozdiely medzi 4 hlavnými typmi bieleho čaju z čínskej provincie Fu-ťien.

prejsť na článok

Výhody a nevýhody laserovej tlačiarne

Laserové tlačiarne sú skutočne veľmi populárne a majú veľa výhod, ktoré ich robia obľúbenými medzi rôznymi typmi tlačiarní, ale nájde sa aj pár nevýhod.

prejsť na článok

5 druhov stómie: Aké sú medzi nimi rozdiely?

Keď sa povie stómia, málokto si pod týmto termínom predstaví niečo konkrétne. Oveľa častejšie sa v populácii používa termín vývod, ktorý je nám oveľa jasnejší. Kedy sa stómia používa? Ako vyzerá? A čo presne to vlastne je? Stómia je technicky vzaté umelo

prejsť na článok

Svetlovod alebo svetlík? Aké sú rozdiely?

The post Svetlovod alebo svetlík? Aké sú rozdiely? appeared first on sunway.sk.

prejsť na článok

Procure-to-Pay: Ako zabrániť úniku hodnôt

Nové technológie majú veľký potenciál na zvýšenie výkonu. Ľudia srozhodovacími právomocami voblasti procurementu sa však pýtajú, aký nástroj potrebujú, aby svojím spoločnostiam priniesli skutočnú pridanú hodnotu. McKinsey nám pomáha rozlíšiť medzi vytvára

prejsť na článok