Čo je zlaté číslo a oficiálne ceny ✅

Ako definovať zlaté telefónne číslo a za koľko ho ponúkajú mobilní operátori na Slovensku. Pozrite si typické príklady zlatých telefónnych čísel. The post Čo je zlaté číslo a oficiálne ceny ✅ first appeared on Simkarta.sk.

prejsť na článok

Ako si zapamätať (zlaté) telefónne čísla?

Spoľahlivo funguje len jedna možnosť a to opakovanie čísla spolu s jeho následným memorovaním  nahlas alebo v mysli. Pre zlaté číslo The post Ako si zapamätať (zlaté) telefónne čísla? first appeared on Simkarta.sk.

prejsť na článok

O zlate ( 1. časť )

Čo to je zlato Je to sýtožlý kov od nepamäti obdivovaný pre svoje unikátne vlastnosti. V prírode sa vyskytuje v rýdzej podobe vo forme zlatých [] The post O zlate ( 1. časť ) appeared first on petertorok.sk.

prejsť na článok

O zlate ( 2. časť )

Kde ho hľadať Väčšina ložísk zlatej rudy je už za svojim vrcholom, ale rastúca cena zlata stále umožňuje jeho ťažbu ako aj otváranie nových ťažobných [] The post O zlate ( 2. časť ) appeared first on petertorok.sk.

prejsť na článok

O zlate ( 3. časť )

Zlato na šperky. Najviac zlata na svete je pravdepodobne uloženého v šperkoch vo vlastníctve miliónov ľudí po celom svete. V mnohých krajinách sveta je neoddeliteľnou [] The post O zlate ( 3. časť ) appeared first on petertorok.sk.

prejsť na článok

Sme oficiálne FORTINET akadémiou!

Dátum 10.10.2022 je pre Laboratórium počítačových sietí výnimočný deň. Stali sme sa oficiálne FORTINET akadémiou. Vraj okrúhlou 500. na svete. Na Katedre počítačov a informatiky sa stále snažíme robiť veci lepšie. Tešíme sa z toho, že naši študenti budú m

prejsť na článok