Reštaurácia Sushihanil je exkluzívnym zastúpením japonskej gastronómie, kultúry a pohostinnosti. Poskytujeme štýlové prostredie kozmopolitnej reštaurácie vhodné nielen na pracovné stretnutia ale aj pokoj a relaxačnú atmosféru pre rodinné či priateľské posedenia. Sushi, asi najznámejšia a podstatná časť japonskej gastronómie, sa považuje za ideálny pokrm zdravého stravovania nielen pre nízky obsah tuku a kalórii, ale aj pre množstvo vitamínov a minerálnych látok. Horúcou novinkou Sushihanilu je možnosť objednať si a vychutnať špeciality japonskej kuchyne aj doma. Jednoducho stačí si objednať a to formou objednávky a rozvozu cez @bistro.sk. V ponuke rozvozu nájdete nielen sushi, ale aj teplú japonskú kuchyňu, výborné sýte polievky a tradičné japonské dezerty. Darčekový box zo Sushihanilu môže byť aj vhodnou formou daru pre Vašich priateľov a blízkych. Môžete si ho objednať podľa Vášho želania, radi Vám poradíme. Zavolajte priamo k nám 041/516 67 11. Sushi je najznámejším pokrmom japonskej kuchyne. Obľúbené je pre svoju rafinovanosť, výraznú chuť a nekonečnú variabilitu. Stalo sa populárnym aj v našich podmienkach, nielen ako príjemná zmena v jedálničku, ale aj ako súčasť zdravého zdravotného štýlu. Ryby sú zdrojom kvalitných bielkovín a nenasýtených kyselín, no surová ryba si zachová najviac vitamínov a zdraviu prospešných látok. V sushi nejde len o jemnú chuť čerstvej ryby , ale aj o vyváženú kombináciu sladkej, slanej, kyslej a pikantnej chuti, ktoré sa v lahodných jednohubkách skývajú. Sushi ryža – základ každého sushi, je po uvarení dochutená ryžovým octom a cukrom. Jemná sladkokyslá chuť je základom, ktorý neskôr rozbieha celú symfóniu chutí. Skôr, ako si sushi vložíte do úst, treba ho zľahka namočiť v miske so sójovou omáčkou s troškou zelenej chrenovej pasty wasabi. Chute sa spoja do výnimočného celku. Japonci sushi rozdeľujú do niekoľkých skupín, dve základné sú nigiri a maki. Pri oboch je základom ryža, názvy obrazne pomenúvajú spôsob ich prípravy, nigiri vo voľnom preklade znamená uchopiť do ruky a rovnakým spôsobom sa pri jeho príprave tvaruje ryža Maki sushi sa roluje a balí do morských rias pomocou bambusovej rohožky a následne sa rovnomerne pokrája na šúľky. Podáva sa buď ako hlavné jedlo, alebo ako predposledné jedlo japonského menu. zdroj: https://magazin-restauracie.sme.sk/c/22099616/co-noveho-v-sushihanil-v-ziline.html Príspevok Čo nového v Sushihanil v Žiline? je zobrazený ako prvý na Sushihanil.
Príspevok Sushihanil deluxe set je zobrazený ako prvý na Sushihanil.
prejsť na článokVítáme Vás na stránkách naší restaurace, kde se vám snažíme přinášet na stůl něco nového a chuťově zajímavého. Príspevok Steak z lososa je zobrazený ako prvý na Sushihanil.
prejsť na článokChodník pre chodcov pred materskou školou v Žiline vyplnený betónovou dlažbou. Použitie: Chodník pre chodcov Veľkosť projektu: 200 m2 Rok výstavby: 2020 Fotogaléria
prejsť na článok„Radšej tri dni bez soli ako jediný deň bez čaju.“ Čínski čajoví majstri ako prví spoznali pôvab i silu zelených čajových lístočkov, ktoré začali pripravovať ako skvostný nápoj pre cisára a jeho dvor. Z Číny sa tradícia pitia zeleného čaju dostala do Japo
prejsť na článok