Čo priniesol marec pre psíčkarov?

Poisťovne boli pomerne aktívne v marci. Hneď dve veľké poisťovne spustili kampane, ktoré sa potenciálne týkajú psíčkarov a poistenia psa. Ako už o mne viete, aktívne sledujem poistný trh na Slovensku hlavne z pohľadu poistenie psa. Pozrela som sa teda bližšie na tieto novinky a v tomto blogu sa podelím o moje poistrehy. Allianz - 3 balíky poistenia domova Rozsiahla mediálna kampaň od Allianz zameraná na nové balíčkové poistenie bývania. Pozitívne ma zaujala jednoduchá forma, ktorou je poistenie vysvetlené a ponúknuté. Na webe poisťovne je jednoduchá kalkulačka, kde si môžete poistenie vyklikať. Obmedzený je vek nehnuteľnosti, keď sa nedá poistiť nehnuteľnosť staršia ako 15 rokov. Dôležité je, že pes je zahrnutý spolu s inými domácimi zvieratami v poistení domácnosti - pre prípad ich straty v dôsledku poistnej udalosti. Poistná suma je v kalkulačke nastavená ako 3% z hodnoty domácnosti. Napríklad pri poistnej sume domácnosti 20 000 € je pes poistený na sumu 600 eur. Samozrejmosťou je poistenie zodpovednosti vrátane zodpovednosti za škodu spôsobenú psom. Výhodou je, že klient má na výber z troch balíčkov COMFORT, EXTRA alebo MAX a jednoduchým spôsobom je vysvetlené, čo každý z nich obsahuje. Nevýhodou je, že do žiadneho z nich nie je možné doplniť poistenie liečebných nákladov a úhynu psa. To môže väčšine psíčkarov odradiť od tohto balíčkového produktu. V prípade tejto poisťovne tak pre psíčkarov ostáva najvhodnejším riešením produkt Môj domov. Generali - 2 roky poistných prázdnin Poisťovňa Generali prišla so zaujímavou kampaňou, kde venujú klientom až 2 roky poistných prázdnin. Jedná sa o súťaž, kde vyžrebovaní výhercovia dostanú vyplatenú výhru vo výške jedno- až dvojročného ročného poistného zo všetkých platných poistných zmlúv. V prípade, že teda máte poisteného psíka, bývanie, auto a životné poistenie, môže to byť celkom zaujímavá čiastka. Na zaradenie do kampane je potrebné vyplniť formulár a udeliť súhlasy na marketing a elektronickú komunikáciu s poisťovňou. Čas na to máte do 15.6.2019, ale žrebuje sa každý mesiac, takže čakať zbytočne netreba.

prejsť na článok

Akcia Marec

The post Akcia Marec first appeared on JS Interiér Rožňava.

prejsť na článok

Voľne vysielan programy v službe Skylink Live TV v mesiaci marec

Radi by sme Vs informovali o voľnom vysielan programov CS Film, Sport1 HD a Sport2 HD v službe Skylink Live TV v mesiaci marec.

prejsť na článok

JL Projekt Kvetoslavov Záhradnícka 2020 marec

Projekt riešený podľa špeciálnych požiadaviek klienta. Používaný bol uzavretý zdobený profil 15x15x1,5mm 18m dĺzka, 1x krídlová brána ,1x posuvná brána na kolieskach. Riešenie bolo aj automatický pohon brány Came.

prejsť na článok

Podporná diskusná skupina pre dospelých Aspergerov MAREC/2023

10.03.2023 o 10:00 Pre pozitívne reakcie opakujeme anonymné stretnutie, kde sa môžete objednať mailom : [email protected] . Tešíme sa na Vás. The post Podporná diskusná skupina pre dospelých Aspergerov MAREC/2023 appeared first on ADEPT.

prejsť na článok

článok v ASB /marec/2023

Nové číslo časopisu ASB bolo venované kancelárskym budovám. Medzi inými bol uverejnený článok od Broni Tarnócy (ne)formálne kancelárske priestory, ktorý popisuje interiér pre firmu ise.sro z dielne nášho ateliéru LINEAR. Nové číslo časopisu ASB skúma

prejsť na článok