CRM systém je možnosť, ako zase začať prosperovať

Mnoho spoločností prežíva počas krízy neľahké obdobie a premýšľa o zmenách, ktoré by ich podnikanie opäť dostali do stavu, kedy budú prosperovať. Pokiaľ ste doteraz nevenovali dostatok pozornosti dôležitým procesom vo vašej firme, je najvyšší čas to napraviť. Máloktorá firma pracuje skutočne efektívne, vie správne plánovať prácu, riadiť projekty alebo automatizovať procesy. Všetko sa môže zmeniť, keď sa zaobstará kvalitný CRM systém. Dokáže zmeniť každú firmu od základov. Prečo by ste mali zaobstarať CRM systém? Mnoho ľudí používa na riadenie firmy mnoho programov, medzi ktorými sa prepína. Môže ísť o účtovný program, program na zadávanie úloh, riadenie projektov alebo napríklad emailového klienta. Používanie väčšieho množstva nástrojov len zaberá čas a vytvára chaos. CRM systém môže všetky tieto funkcie pojať, takže vám na riadenie firmy bude stačiť jeden jediný softvér. Ak hľadáte pre projektové riadenie – softvér, najlepšou voľbou je AutoCRM. Ide o najvyspelejší domáci CRM systém, ktorý bude upravený tak, aby obsahoval všetky funkcie, aké potrebujete používať. Má jednoduché a prehľadné rozhranie, ktoré je rozdelené do jednotlivých entít podľa toho, čomu sa potrebujete venovať. Môžete odtiaľto rozdeľovať prácu zamestnancom, priraďovať ich k projektom, sledovať stav projektov a plánovať ďalšie zákazky. U zamestnancov môžete sledovať potrebné informácie, od ich harmonogramu až po dochádzku. Môžete odtiaľto komunikovať s klientmi, viesť si u nich potrebné informácie alebo im treba hromadne rozosielať newslettery a ponuky. Funkciou môže byť nespočetné množstvo, môže medzi ne patriť aj fakturácia, správca súborov alebo správca reklamných kampaní. Môžete si tu zobrazovať aj dôležité štatistiky a informácie, ktoré ste predtým nepoznali, napríklad zisk za rôzne obdobia, vývoj návštevnosti webu, efektivitu zamestnancov a mnoho ďalšieho. Vyskúšajte si tento softvér zadarmo na AutoCRM.sk. The post CRM systém je možnosť, ako zase začať prosperovať appeared first on .

prejsť na článok

Kežmarok platba kartami

Na novom 4 boxe v Kežmarku sme pridali systém na možnosť platby kartami od renomovanej firmy NAYAX, táto možnosť je zatiaľ len na tomto jednom boxe. V prípade pozitívnych ohlasov rozšírime tento systém aj na ostatné prevádzky ako aj viacero boxov v Kežm

prejsť na článok

Workflow management system: definition, benefits, tips

Good workflow management requires the right system. This article explains how the system adds value and key things to consider when selecting a tool.

prejsť na článok

Investovanie jednoducho #6: Ako začať investovať

Investovanie je jednoduchšie, než sa zdá. Navyše je to skvelý nástroj na dosiahnutie finančnej stability [] Článek Investovanie jednoducho #6: Ako začať investovať se nejdříve objevil na rozumieminvesticiam.sk.

prejsť na článok

Investovanie jednoducho: #2 Prečo začať investovať?

Do popredia sa čoraz viac dostáva téma investovania. Niet sa čomu čudovať, pretože je stále [] Článek Investovanie jednoducho: #2 Prečo začať investovať? se nejdříve objevil na rozumieminvesticiam.sk.

prejsť na článok

Čo zahŕňa zdravý životný štýl a ako s ním začať

Zdravý životný štýl nie je len o tom, že budete dodržiavať zdravú stravu alebo pravidelne cvičiť. Samozrejme, mal by zahŕňať aj toto. No je to aj o spôsobe myslenia a o tom, ako sa staráte o svoje telo. V dnešnom článku vám povieme viac o tom, ako sa na t

prejsť na článok