Cukrárka Barbora Puškáčová: V kuchyni Michelinskej reštaurácie je zhon, pauzy sú krátke a občas lietajú aj taniere

Cukrárstvo študovala v Paríži. Sladké umenie priniesla aj do Bratislavy

prejsť na článok

Zora Puškáčová: „Duševné vlastníctvo sa nedá chytiť do ruky, neznamená to ale, že neexistuje.“

Rozhovor pre projekt SmallBiz, leto 2019. Pripravila Daniela Dušek Zora Puškáčová – pôvodne vyštudovaná právnička, je grafická dizajnérka, fotografka, a v neposlednom rade aj zakladateľka značky Kura Harabura. Tvorí netuctové oblečenie s

prejsť na článok

Tmavá elegancia v kuchyni

Nie tak dávno sme Vám v článku prírodný kameň v kuchyni – svetlé odtiene priniesli zopár inšpirácií ako využiť svetlé odtiene mramoru a žuly v kuchyni. Dnes sme pre Vás pripravili kompiláciu fotiek tmavých kuchynských interiérov. Ktoré sa Vám páčia viac?

prejsť na článok

Foodcourt, toalety OC Mirage, realizácia 2019, Katarína, Barbora

The post Foodcourt, toalety OC Mirage, realizácia 2019, Katarína, Barbora appeared first on Náš Ateliér.

prejsť na článok

11 krokov k dokonalému osvetleniu reštaurácie

Potrebujete pre svoju reštauráciu vybrať dekoratívne osvetlenie? Objavte všetky prvky, ktoré je potrebné zvážiť. V spolupráci s výrobcom Karman Italia prinášame 11 krokov, ktoré treba dodržiavať pri osvetlení retailových priestorov. V ére potravinového di

prejsť na článok

Čašník / Čašníčka

Do nášho tímu prijmeme šikovnú a milú čašníčku/čašníka. Hlavná náplň práce: obsluha zákazníkov reštaurácie, komunikácia so zákazníkmi, príprava a roznášanie objednávok, celková starostlivosť o chod reštaurácie, práca s registračnou pokladňou The post Čašn

prejsť na článok