Dacia sa so špeciálom Sandriders pripravuje na Dakar

Tím Dacia Sandriders ukončil úvodnú fázu testovania v rámci príprav na Rally Dakar, najväčšiu výzvu motoristického športu, na ktorú sa po prvýkrát vydá v januári 2025. Po kontrole systémov v Millbrook Proving Ground v Spojenom kráľovstve strávil tím Dacia Sandriders štyri dni na testovacej základni Sweet Lamb vo Walese, kde sa uskutočnili prvé reálne testy. Potom tím odcestoval do Château de Lastours vo Francúzsku na ďalšie štyri dni intenzívneho testovania, kde mali tri posádky možnosť otestovať Sandrider s pneumatikami BF Goodrich v kamenistom a náročnom teréne okcitánskeho panstva. Cristina Gutiérrezová si sadla za volant Sandridera na dva dni testovania vo Walese predtým, ako deväťnásobný majster sveta v rally Sébastien Loeb pokračoval v testovacej a vývojovej fáze. Nasser Al-Attiyah, niekoľkonásobný víťaz Dakaru, si na dva dni prvýkrát vyskúšal výkon Sandridera na základni Château de Lastours. Sébastien Loeb sa vrátil do kokpitu na jeden a pol dňa, zatiaľ čo Cristina Gutiérrezová doplnila reláciu. Tiphanie Isnardová, manažérka tímu Dacia Sandriders, potvrdila, že úvodná fáza testovania prekonala očakávania a tri posádky a technický tím mali len veľmi málo problémov. Zdroj: Dacia The post Dacia sa so špeciálom Sandriders pripravuje na Dakar appeared first on Autoinak.sk.

prejsť na článok

Dacia Sandero na Ukrajinu

1/2019 Dacia Sandero Sestra Katarína Marta Kozáková Ukrajina - Primorsk Odovzdané - 2019

prejsť na článok

Dakar 2023: 13 etapa - nový líder a Svitko si polepšil o dve pozície

Dakar sa tento víkend skončí. Pred pretekármi však dnes ráno ešte čakali dve etapy. Je to blízko, no zároveň ešte veľmi ďaleko do cieľového miesta. Dlhý prejazd 521 km, kratšia špeciálka 154 km, no o to náročnejšia.ZMENA VÝSLEDKOV 9:55

prejsť na článok

Predajca automobilov Renault a Dacia (Malacky)

▪ Pozícia je vhodná aj pre človeka bez skúseností s predajom, ale s veľmi pozitívnym vzťahom k automobilom a hlbokými znalosťami a prehľadom v oblasti automobilov.

prejsť na článok

Dakar 2023: K. Benavides víťazí, Svitko 12. miesto

Posledné kilometre poslednej etapy Dakaru 2023. Neboli však zadarmo, pred pretekármi ešte ráno čakala 136 km dlhá špeciálka, štartovalo sa v opačnom poradí. Prvých dvoch delilo len 12 sekúnd, takže sa očakával poriadny plyn až do samého záveru.

prejsť na článok

CHLIEB ROTI

CHLIEB ROTI Chlieb Roti známi aj ako Chapati je okrúhly, ploský chlieb pôvodom z indického subkontinentu. Pripravuje sa z celozrnnej pšeničnej múky, tradične známej aj ako múka Atta. Jeho charakteristikou je, že je to nekvasený chlieb, kde hlavné ingredie

prejsť na článok