Dajte si pozor na tieto 4 skryté príznaky, ktoré informujú o infarkte.

Problém srdcových infarktov je, že na rozdiel od iných ochorení sa nehlási postupne gradujúcimi bolesťami či inými jasnými príznakmi. Asi 25-30% srdcových infarktov sa odohráva v tichosti, bez rozpoznateľných alebo jasných príznakov Zvyčajne k nim dochádza náhle a na záchranu života človeka vtedy už zostáva len málo času. Často sa to vôbec nepodarí a pacient umiera. Preto je veľmi dôležité ich vedieť včas rozpoznať. Včasná reakcia potom môže znamenať rozdiel medzi životom a smrťou. Kardiológ Dr. C. Crandall strávil mnoho rokov prác na minimalizácii, prevencii a vyliečení srdcových ochorení. Časom rozpoznal, ako nás srdce varuje pred možným infarktom, a to niekoľko minút, dní alebo týždňov pred tým, než k nemu dôjde. Článok pokračuje na ďalšej strane The post Dajte si pozor na tieto 4 skryté príznaky, ktoré informujú o infarkte. appeared first on Škandál Magazín.

prejsť na článok

O našom projekte informujú samosprávy aj médiá

Tešia nás prevažne pozitívne ohlasy na náš projekt Otvorené mestá a obce - mapa transparentnosti ŽSK. Reagujú samosprávy, svoje ratingy a vyhodnotenia si pridávajú na svoje weby. O projekte píšu aj médiá: https://mikulas.dnes24.sk/hradok-uspel-v-celokrajs

prejsť na článok

Montáž klimatizácie - na čo sa treba pripraviť

Vybrali ste si klimatizačnú jednotku, ale neviete, čo všetko obnáša montáž? Vysvetlíme vám postup, pridáme pár užitočných tipov, a niekoľko nebezpečenstiev, na ktoré si dajte pozor!

prejsť na článok

Alergia na citrusy: Aké sú jej príznaky?

Citrusové plody pomaranče, grapefruity, citróny a limetky sú známe vysokým obsahom vitamínu C a mnohých iných zdraviu prospešných látok. Avšak pre niektorých ľudí môže konzumácia týchto plodov spôsobiť alergickú reakciu. Alergia na citrusy je typo

prejsť na článok

Príznaky/správanie chorých rýb

Predstavujeme tabuľku najčastejších príznakov založených na správaní a akci, ktoré nasledujú. Negarantujeme, že vždy ide o tieto choroby - je plno aspektov ktoré treba zvážiť.

prejsť na článok