DARČEK na prvé sväté prijímanie ako ho vybrať

Prvé sväté prijímanie alebo birmovka je skutočne významným okamžikom v živote každého veriaceho človeka. Je nezabudnuteľnou a dôležitou udalosťou, ktorá zostáva v srdci na celý život. Darček na prvé sväté prijímanie by mal byť rovnako výnimočný ako je aj samotná sviatosť.

prejsť na článok

Darujte jedinečný, personalizovaný šperk

Darovať originálny darček je stále veľkým prekvapením. Ale personalizovaný darček hovorí poznám ťa, vážim si ťa a chcem ti to najlepšie . Vytvorte takýto darček a prekvapte. 

prejsť na článok

Nestihli ste darček? Skúste šekovú knižku pre potešenie

Ak ste nestihli zabezpečiť pre vašu polovičku originálny darček, skúste si ho pripraviť s nami. Tento darček poteší muža i ženu a je plný originálnych nápadov, ako urobiť druhému radosť. 

prejsť na článok

5 nápadov na vianočný darček pre ženu: Zlatý šperk zaručene poteší!

Blížia sa Vianoce a s nimi aj otázka, aký darček vybrať pre svoju milovanú ženu. Ak túžite po niečom špeciálnom a nespočetne krásnom, zlaté šperky sú vždy bezpečnou voľbou, ktorá vyjadruje eleganciu a náklonnosť. V tomto článku vám predstavíme niekoľko ná

prejsť na článok

Vyberáte prvé náušničky pre malú slečnu? Vsaďte na zlato!

Prvé náušničky sú veľkou udalosťou v živote rodiča a jeho prvého dieťatka. Predtým ako ich vyberiete, prečítajte si naše tipy ako vybrať práve tie najlepšie. A tiež prečo budú zlaté náušnice vždy dobrou voľbou.

prejsť na článok

Tip na darček pre ženu

Ak hľadáte tip na darček pre vašu sestru, priateľku, manželku, mamu, kolegyňu, kamarátku, učiteľku alebo ktorúkoľvek ženu vo vašom živote, ste na správnom mieste. 

prejsť na článok