Navarili ste niekedy hrniec plný špenátu alebo hubovej polievky a následne nedojedenú časť z neho odložili do chladničky? Na druhý deň ste to potom znova vytiahli, prihriali a skonzumovali nevediac, čo sa v ňom môže ukrývať. V tomto článku sa dozviete, prečo by ste to s niektorými potravinami robiť nemali. Jedlá ktoré sa neprihrievajú Mnohí z nás varia []
Každý z nás je asi presvedčený, že ovláda svoj materinský jazyk - slovenčinu. Je to ale naozaj tak? V dnešnom kvíze sa môžete otestovať či hovoríte spisovne. Z niektorých spisovných slov môžete byť prekvapený.
prejsť na článokFast foodové zariadenia tvoria čoraz väčšiu sieť stravovania. Je to v dnešnej uponáhľanej dobe stále viac vyhľadávaný typ stravovania. Naše stravovacie zariadenie funguje od 17.11.2015 a pripravili sme pre Vás zhrnutie výhod a nevýhod stravovania z poh
prejsť na článokZasnežené trasy k chatám nie sú určené iba zdatným. Čaro niektorých z nich možno vychutnať aj s deťmi.
Ako správne okúpať psa Väčšina psov nie je z kúpania nadšená, no hrá to dôležitú úlohu v zdraví srsti a pokožky vášho psa a pomáha ho udržiavať čist
prejsť na článokPsychické problémy nie sú v dnešnej dobe ničím výnimočným, naopak, uponáhľaná doba im ešte aj praje. Na rozvoji duševných chorôb sa však okrem prostredia podieľajú aj rôzne iné faktory, napríklad biologické či ekonomické. Prečo by ste si každý deň mali ná
prejsť na článok