Milí naši hostia v tento zaujímavý večer vám bude nalievať wisky Jameson ambasádor pre SR Viktor Miškov a budete mať možnosť ochutnať špeciality nášho šéfkuchára Dušana Čatlocha: Sous-vide roast-beef z mladého býčka, jelenia paštéta (paté) s čučoriedkami a konfitovaným cesnakom Hovädzí Rib Eye steak tenderizovaný v zmesi byliniek, šalotkové chutney, pečený zemiak v popole (v pahrebe), štuchané údené zemiaky (pyré) Bravčový bôčik sous-vide na karamelizovanej červenej kapuste so slaninovým trhancom Nugát whiskey terina s penou z bielej belgickej čokolády a horúcim lesným ovocím (Bagration so smotanovým karamelom) Rezervácia priamo v reštaurácii Marco Restaurant u personálu, vstupné: 10,- €/osoba, max. počet osôb: 25 S pozdravom vedenie reštaurácie Marco Restaurant
21.11.2017 v podvečer nás poctili svojou návštevou asi tri desiatky hostí. V tento zaujímavý večer nám nalieval wiskey Jameson ambasádor pre SR Viktor Miškov a ochutnali sme špeciality nášho šéfkuchára Dušana Čatlocha: Sous-vide roast-beef z mladého býčka
prejsť na článokDegustácia Karibských Rumov KÁVOVŇA MEETING POINT v spolupráci s DOMENICO CIGAR a LUXURY KINGDOM pre Vás pripravili degustačný večer plný chutí Karibiku. Čakajú na Vás rumy z Barbadosu, ostrov Sv. Krištofa, Venezuela, Dominikánska republika8 druhov ru
Bonsaj klub Banská Bystrica sa zúčastnila predajnej výstavy z názvom Kvetena 2017. Ktorá sa konala v priestoroch Múzea SNP. Prezentácia bonsajov trvala od 25 – 28.5.2017. Bonsai Topoľčany pridáva krátke video z tohto podujatia. The post KVETENA 2017 app
prejsť na článokFoTOP FOTOKLUB Topoľčianky Vás pozýva v piatok 2.12.2022 o 19:00 do Domu kultúry a služieb v Topoľčiankach na Mikulášsky foto(p)večer. Tešíme sa na stretnutie priaznivcov fotografie a vy sa môžete tešiť na všehochuť fotografií The post „Mikulášsky foto(
Časopis DERMA č. 2017/I na stiahnutie vo formáte *.pdf Celý článok DERMA č. 2017/I si prečítate v časopise DERMA, odbornom interdisciplinárnom medicínskom časopise pre dermatológov.