Deň detí v obci Ďanová

Dňa 3. júna sme zabavili deti v obci Ďanová. Malebná dedinka v regióne Turiec. Deti si mohli zaskákať na veľkej šmýkačke KLAUN veľký nafukovací skákací hrad, vyskúšať si streľbu z luku alebo sa nechať namaľovať našimi profesionálnymi maliarkami. Táto krásna akcia dopadla výborne, počasie nám prialo a my sme vďační, že sme mohli byť súčasťou. Nezabudnite nás sledovať aj na našich sociálnych sieťach, kde pridávame všetky novinky. Facebook: Maľovanie na tvár a Detské atrakcie na prenájom

prejsť na článok

Prerušenie dodávky elektrickej energie v obci Povina.

Včera (utorok, 7.7.2015), v čase od cca 16:45 do 19:00, bola prerušená dodávka elektrickej energie v obci Povina. Z tohto dôvodu nebolo v obci dostupné ani naše internetové pripojenie. Za porozumenie ďakujeme.

prejsť na článok

Odstávka elektrickej energie v obci Nesluša.

Dnes, v čase od 8:00 do 13:00, nebude dostupné naše internetové pripojenie v obci Nesluša z dôvodu odstávky elektrickej energie zo strany SSE. Za porozumenie ďakujeme.

prejsť na článok

PRENÁJOM RODINNÝ DOM V OBCI RATNOVCE

The post PRENÁJOM RODINNÝ DOM V OBCI RATNOVCE appeared first on AB Contact, s.r.o..

prejsť na článok

Rozsiahla Hlinícka Kalvária ukrytá v lesoch pri obci Hliník nad Hronom

V priebehu naich cestopisnch pt slovenskou krajinou sme postupne zaali odkrva jeden zaujmav jav. Zisujeme, e i u sa nachdzame vo vom meste alebo menej obci, jednou z astch spolonch charakteristk tchto miest je prtomnos vlastnej kalvrie. Tento typ kresansk

prejsť na článok

Výmena a údržba prenosových zariadení v obci Povina.

V dňoch 30.9.2015 až 3.10.2015 bude prebiehať výmena a údržba prenosových zariadení v obci Povina. Z tohto dôvodu dôjde k viacerým výpadkom pripojenia do internetu. Za porozumenie ďakujeme.

prejsť na článok