Deň otvorených dverí 2023

Obľúbená a už tradičná akcia pre našich existujúcich aj potenciálnych zákazníkov sa konala 16. mája 2023 v Strojárskom Centre. Na akcii predvádzali najnovšiu techniku naši obchodní partneri, ktorí účastníkom poskytli veľa odborných informácií. Počas otvorených dní boli poskytnuté špeciálne zľavy a niektorí obdržali milé darčeky. Nechýbalo občerstvenie a ako obvykle výborný kotlíkový guláš. Napriek nie celkom vydarenému počasiu, Deň otvorených dverí 2023 sa konal v príjemnej atmosfére. Dokumentuje to priložená fotogaléria. Tešíme sa opäť o rok [See image gallery at strojarskecentrum.sk] The post Deň otvorených dverí 2023 appeared first on STROJÁRSKE CENTRUM Pezinok.

prejsť na článok

Deň otvorených dverí vo Vetropack Nemšová

Nepremeškajte jedinečnú príležitosť a príďte sa pozrieť ako prebieha výroba skla v sklárni v Nemšovej. Deň otvorených dverí vo Vetropack Nemšová sa uskutoční dňa 10.9.2022 od 10 do 17 hod.

prejsť na článok

Deň otvorených dverí 2022

Obľúbená akcia pre našich existujúcich aj potenciálnych zákazníkov sa konala 8. júna 2022 v Strojárskom Centre. Na akcii predvádzali svoju najnovšiu techniku značky AL-KO, Kärcher, Honda, Stihl, Graphite, Rapid, Neo Tools, Knipex, Wolfcraft, Alve a Honda.

prejsť na článok

Pozvánka na Otvorený deň bojových umení

Pozývame vás na deň otvorených dverí bojových umení 26.6.2022 - vstup zdarma The post Pozvánka na Otvorený deň bojových umení appeared first on Chanbara Trenčín.

prejsť na článok

V Banskej Bystrici vzniká prvá bilingválna anglicko – slovenská škola

V Banskej Bystrici vzniká prvá bilingválna anglicko – slovenská škola PR 7958 6 /7. marca 2023 SPEAK ACADEMY otvorí svoje brány pre prvý ročník ZŠ od 1. septembra 2023. Okrem skúseného tímu slovenských a anglických pedagógov sa žiaci a rodičia môžu

prejsť na článok

Magnetická sieť do dverí 210 X 100 cm, ochráni vašu domácnosť pred dotieravým hmyzom.

Cena: 3 €Magnetická sieť do dverí 210 X 100 cm, ochráni vašu domácnosť pred dotieravým hmyzom.Magnetická sieť do dverí Ochráni vašu domácnosť pred dotieravým hmyzom Samo zatvárateľné mechanizmus vďaka magnetom Ochráni pred otravným hmyzom, a napriek tomu

prejsť na článok