Príspevok Dezert mix je zobrazený ako prvý na Sushihanil.
Crème brûlée: Oslaďte si sychravé dni francúzskou klasikou Colette Francúzska klasika, ktorá nesmie chýbať v žiadnej dobrej pâtisserie. Korene tohto lahodného pokrmu siahajú do 17. storočia, kedy sa prvýkrát objavil recept na žĺtkovo-vanilkový dezert
prejsť na článokPalacinky po francúzsky: V čom tkvie kúzlo Crêpes a Galette? Colette Sladká bodka na záver, ale aj plnohodnotný hlavný chod. Či už sa rozhodnete pre sladké crêpes alebo výdatné galette, iste neoľutujete. Spoznajte ikonické jedlo, ktoré pred stovkami rokov
prejsť na článokAké tajomstvo ukrýva ikonický dezert Paris Brest? Spoznajte venčeky s prekvapivou históriou Colette Tradičný francúzsky dezert Paris Brest v sebe skrýva nielen lahodnú chuť, ale aj zaujímavý príbeh svojho vzniku. Nazrite pod plátok krehkého odpaľ
prejsť na článokPohárikový dezert pôsobí luxusne a pritom je jeho príprava veľmi jednoduchá a chuť lahodná. Suroviny: 500 g šľahačky3 PL želatíny45 g kryštálového cukru ovocie na dreň a zdobenie Postup: Želatínu si dáme napučať podľa návodu. Smotanu s cukrom
prejsť na článokÁno aj tento výborný dezert si vieš pripraviť z našej viaczrnnej kaše za pár minút! Nechaj sa opantávať sladkou kokosovou chuťou v lahodnom objatí malín. Jednoduchý a rýchly recept na dezert. Postačí ti zopár ingrediencií a pár minút. Potrebujeme: • 250m