Drevené nástenné hodiny – výnimočná dekorácia interiéru

Drevené hodiny nie sú len príležitosťou ukázať čas. Môžu sa stať skvelým doplnkom každého interiéru! Móda prírodných materiálov ožíva rýchlym tempom, a preto nie sú drevené hodiny len obľúbené – sú jedinečným dekorom, ktorý dokáže magicky zmeniť celý interiér. Jedným z dôvodov módy nástenných hodín z dreva je prírodný materiál. Drevo pri spracovaní nezahŕňa veľké emisie oxidu uhličitého, čo už má pozitívny vplyv na stav vonkajšieho prostredia. Drevo je navyše príjemné z hľadiska prevádzkových vlastností. Nevylučuje nepríjemné pachy a látky škodlivé pre ľudské zdravie. Naopak, výrobok vyrobený z prírodného dreva má špecifické prírodné vône, ktoré mnohí vnímajú ako príjemné, čo ovplyvňuje náladu a pohodu. Rovnako dôležitá je hypoalergénnosť dreva. Medzi ďalšie pozitívne aspekty používania drevených hodín patria: Jedinečný a štýlový vzhľad. Drevený výrobok je znakom toho, že sa vám nepáči spotrebný tovar, pretože každý model má svoj osobitý štýl a môže byť vyrobený v rôznych smeroch od nákladu až po moderné. Výrobky z orechového a čierneho dreva sú tmavšie, bambusové a javorové výrobky sú svetlejšie. Jedinečná farebná škála. Rôzne druhy dreva zabezpečujú originalitu farebného spektra a umožňujú vybrať si nástenné hodiny do určitého interiéru. Variabilita veľkostí. Pomerne veľký sortiment nástenných hodín vám umožní vybrať si variant, ktorý sa bude hodiť na vašu stenu. Samostatne si všimnite možnosť gravírovania. Drevo je veľmi priaznivý materiál pre tento typ spracovania. Metódu možno použiť na nanášanie rôznych obrázkov a nápisov, nielen značiek hodín a minút. Ako si vybrať drevené hodiny na stenu Drevené hodiny sa líšia tvarom môžu byť štvorcové, okrúhle, obdĺžnikové, oválne a akékoľvek iné. Delia sa aj z hľadiska použitia hlavného materiálu – z masívneho dreva rôznych druhov, dyhovaného drevom a iných. Vzhľadom na oblasť použitia je možné rozlíšiť tieto možnosti: interiér; kuchyňa; kancelária; detské; dekoratívne; originál; Pokiaľ ide o mechanizmus, výrobcovia najčastejšie používajú kremenné mechanizmy. Vďaka tomu hodiny fungujú ticho, s plynulým chodom a nerušia ľudí pri spánku a odpočinku. Vo všeobecnosti štýlové drevené hodinky nemôžu byť lacné, no cena modelov vo veľkej miere závisí od druhu dreva a spôsobu spracovania. Príspevok Drevené nástenné hodiny – výnimočná dekorácia interiéru zobrazený najskôr internetový magazín Bývať.

prejsť na článok

Sentop - Preglejka Rímske drevené hodiny BANA X0068 i čierne - 15,26 €

Moderné drevené hodiny na chalupu, do kuchyne, obývačky či pracovne. Nástenné hodiny z preglejky sú nádhernou dekoráciou Vášho interiéru. Jedinečný štýl hodín ako darček svojmu blízkemu.

prejsť na článok

Stylesa Nástěnné hodiny nalepovací silver ŠTRVORCE 3DS036 - 21,78 €

Vyber si farbu podľa seba! Prišiel čas zútulniť si svoje bývanie novými hodinami. Veľké nástenné 3D hodiny sú krásnou dekoráciou Vášho interiéru. Už nikdy nebudete meškať.

prejsť na článok

Nástenné hodiny do obývačky SWITCH IA091S silver zrkadlo - 10,94 €

Zútulni si svoje bývanie modernými nástennými hodinami od nás. Dekoračné nástenné hodiny zmenia každý interiér, zvýraznia šarm a štýl Vášho priestoru.

prejsť na článok

BOCKAJ Ceas de perete mare Roman HOHR Z048 - 32,95 €

Vyber si farbu podľa seba! Vyplň prázdne miesto a  zútulni si svoje bývanie novými hodinami. Veľké nástenné  hodiny sú jedinečnou dekoráciou Vášho interiéru. Prišiel čas na zmenu.

prejsť na článok

Drevené želiezko

Kúpim drevené želiezko z umelej hmoty. Zn.: Môže byť aj zo skla.

prejsť na článok