Dyhovaná spálňa Prešov

Moderná dyhovaná spálňa, doplnená s frézovanými úchytkami v matnej sivej RAL farbe, v prírodnom štýle. Dubové lamely zjednocujú celý charakter bytu, priestor zväčšuje aj vstavané zrkadlo. Použité sú samozrejme kovania a výsuvy BLUM.

prejsť na článok

Spálňa na mieru: Moderná realizácia s lamelami

Spálňa je miestom oddychu, relaxu a obnovy našich síl. Preto je dôležité, aby bola útulná a prispôsobená našim potrebám a vkusu. Veríme že vás náš projekt inšpiruje k realizácii k spálni na mieru, tak ako ste po nej vždy túžili.

prejsť na článok

BONSAI PREŠOV EXHIBITION 2017

Bonsai topoľčany sa zúčasnilo bonsai výstavy v Prešove. Z názvom BONSAI PREŠOV EXHIBITION 2017.Výstava bola na vysokej úrovni z medzinárodnou účasťou. Prikladáme krátke video. Dúfame že toto podujatie bude pokračovať aj v ďalších rokoch. Odporúčame navští

prejsť na článok

DigelHeat Infrapanel červené dekoračné sklo (spálňa)

[See image gallery at www.atraktivnekurenie.sk]The post DigelHeat Infrapanel – červené dekoračné sklo (spálňa) first appeared on .

prejsť na článok

Elektromer Křižík EJ 6

Výrobca: Křižík Prešov Rok výroby: 1951 Jeden z prvých elektromerov vyrobených v závode Křižík Prešov. The post Elektromer Křižík EJ 6 appeared first on Československá elektronika.

prejsť na článok

ZPA Dukla Prešov

Hlavným výrobcom automatizačnej a výpočtovej techniky na východe Slovenska boli Závody priemyselnej automatizácie (ZPA) Dukla Prešov, ktoré boli pokračovateľom tradície podniku Křižík Prešov založeného v roku 1947. Prvé výrobky z odboru výpočtovej technik

prejsť na článok