Elektrické Pece - rozdiel medzi pecou s ovládaním na plášti a pecou ovládanou Riadiacou jednotkou

Pec s ovládaním na plášti / má vypínač s časovačom a termostatom osadené priamo na plášti / Špirály na el. peci Harvia BC 90 - / pec s ovládaním na plášti / sú rovnako silné ako na el.peci Harvia BC90e - / bez ovládania na plášti /, aj napriek rovnako silným špirálam, je Harvia BC90 prednastavená výrobcom obmedzovačom, na max vykúrenie nižšie ako pec bez ovládania na plášti BC90e.

prejsť na článok

Záhradný krb s grilom a pecou

Zá Záhradný krb sa realizoval v obci  Pokrývač.Požiadavka zákazníka bola, veľké ohnisko grillu a pec na varenie gulášu. The post Záhradný krb s grilom a pecou appeared first on Moje krby.

prejsť na článok

Záhradný krb s grilom, pizza pecou, sporákom, udiarňou a umývadlom

  Rozsiahly záhradný krb v altánku Tehly KLINKER Roodbont Sporákové kovanie KZP Dvierka BRUNNER Modelovaná omietka

prejsť na článok

Majstri kachliarskeho remesla – spoločnosť Reno – Therm

Dominanta priestoru, srdce alebo šperk domova, aj to sú pomenovania, ktoré vystihujú krb alebo pec v každom príbytku. Okrem praktickej a estetickej funkcie je momentálne hlavnou požiadavkou pre stavbu krbu dosiahnutie energetickej nezávislosti a využitie

prejsť na článok

Plasti DIP, striekacia fólia na karosérie

#foogallery-gallery-197 .fg-image { width: 150px; } Príspevok Plasti DIP, striekacia fólia na karosérie zobrazený najskôr .

prejsť na článok

Relax pri moderných kachľových peciach

Všetky známe rozprávkové postavičky vedia, že najlepšie sa oddychuje pri dobre vykúrenej peci, tak prečo si od nich nevziať príklad? Moderná kachľová pec vás spojí s minulosťou, no zároveň vám dopraje komfort, ktorý sa nám spája s touto dobou. Kachľová pe

prejsť na článok