Elev8 program

Lámete si hlavu nad tým, ako zreálniť vašu náklonnosť k zdravému pohybu a nezabudnuteľným športovým aktivitám? Náš Elev8 program pokrýva jedinečné športové zážitky spojené s poctivým mentálnym tréningom. V spolupráci s našimi osobnými trénermi sa dostanete na novú športovú úroveň. 

prejsť na článok

Program Slovensko 2021 2027

Nové programové obdobie EÚ od roku 2021 do 2027 bude riadené jedným operačným programom s názvom Program Slovensko. Program Slovensko (PDF)

prejsť na článok

Výchovný program

The post Výchovný program appeared first on Školský internát.

prejsť na článok

Lambda Hanák

Na stránky bola pridaná firma Lambda Hanák - Žilina, ktorá ponúka lesný program, záhradný program, šijacie stroje, produkty firmy Fiskars.

prejsť na článok

Vernostný program

Milí naši stáli hostia, maximálne sa snažíme, aby ste boli s našimi službami spokojní a vážime si vašu vernosť. Preto sme sa rozhodli, že vás za opakované návštevy odmeníme. Každý tretí pobyt u nás dostanete k objednanému ubytovaniu aj bufetové raňajky. Z

prejsť na článok

Hyundai Promise preverené jazdené vozidlá

Nájdite si svoje ideálne jazdené vozidlo, predajte svoje súčasné na protiúčet a využite špičkovú záruku od spoločnosti Hyundai. Program Hyundai Promise Preverené Jazdené Vozidlá ponúka záruku v dĺžke 2 až 5 rokov, vrátane asistenčných služieb. Program ur

prejsť na článok