Exkurzia žiakov Základnej školy Kubranská, Trenčín

V rámci exkurzie pre podporu vzdelávania a rozšírenia povedomia o robotike,  naše výrobné priestory navštívili žiaci Základnej školy Kubranská z Trenčína. Dozvedeli sa čím sa zaoberáme, s akými robotmi pracujeme a aké je využitie robotiky v praxi. Žiaci si naviac mohli vyskúšať ako sa robot ovláda a čo dokáže.                     The post Exkurzia žiakov Základnej školy Kubranská, Trenčín appeared first on Rossum Integration.

prejsť na článok

Ďalší zvučný súper slovenského klubu! AS Trenčín si zahrá s účastníkom Ligy majstrov

Účastník Niké ligy AS Trenčín sa vo štvrtok 18. júla o 19.30 stretne v rakúskom Linzi s tureckým klubom Galatasaray Istanbul. Trenčín o tom informoval na sociálnej sieti Facebook.

prejsť na článok

FITveža v škole v Lehniciach

Na žiakov základnej školy v Lehniciach čaká nové detské ihrisko FITveža s mostíkmi, kde si môžu trénovať svoju obratnosť a vytrvalosť. Zostavu tvoria podesty, mostík z drevených guliačov, veža s lezeckou stenou, lanový mostík, latkový mostík a horizontál

prejsť na článok

Podpora výchovy a vzdelávania žiakov zo sociálne znevýhodneného prostredia v základných školách 2017

Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky oznamuje, že na rok 2017 vyčlenilo účelové finančné prostriedky na financovanie rozvojových projektov „Podpora výchovy a vzdelávania žiakov zo sociálne znevýhodneného prostredia v základný

prejsť na článok

Zápis prvákov

Vedenie Základnej školy s materskou školou na Veľkej okružnej v Partizánskom nás požiadalo o výrobu prezentačného videa k zápisu prvákov. Príspevok Zápis prvákov zobrazený najskôr MZM video.

prejsť na článok

Internátny poriadok

Obsah: Platí od 1. novembra 2023. Schválil: Ing. Pavel Laššák riaditeľ školy Článok 1.:Základné pojmy: Článok 2.:Ubytovanie žiakov. 2.1.Prijatie do ŠI. Záujemca oubytovanie odovzdá vyplnenú The post Internátny poriadok appeared first on Školský internát.

prejsť na článok