Februárová Vedecká cukráreň: Zemetrasenia vo svete a na Slovensku

Čo je príčinou zemetrasení, ako sa prejavujú a aké sú ich dôsledky, nám priblížia geológovia Ján Madarás a Lucia Fojtíková.

prejsť na článok

Februárová Veda v CENTRE: Krvná zrazenina – nepriateľ v našich cievach

S doktorom Tomášom Šimurom sa budeme rozprávať o príčinách a prevencií krvných zrazenín.

prejsť na článok

Slovan rez

Koláč známy už našim starým materiam. Uvarená šľahačka na jemnej piškóte. The post Slovan rez appeared first on Cukráreň IHRO.

prejsť na článok

Cherry rez

Kto má rád veľa čokolády, tak ten si určite pochutí na cherry reze. The post Cherry rez appeared first on Cukráreň IHRO.

prejsť na článok

Harlekýn rez

Pre milovníkov šlahačky je tu práve harlekýn rez. The post Harlekýn rez appeared first on Cukráreň IHRO.

prejsť na článok

Cheesecake čokoládový

Čokoládové prevedenie obľúbeného cheese cake-u. The post Cheesecake čokoládový appeared first on Cukráreň IHRO.

prejsť na článok