Finančná gramotnosť na Slovensku je alarmujúca!

udia aj v dnenej dobe maj stle mal dveru k podnikateom na finannom trhu. Toto je jeden z dvodov preo sa udia v oblasti financi nemaj zujem vzdelva. Zaili klamstv, zavdzanie mnoh prili aj o svoje peniaze.Mal rozrastajca sa firma s mladm a dynamickm kolektvom v Senici chce udom ukza e podnikate na finannom trhu me fungova aj inak, a to vemi prospene pre benho laika v oblasti financi. Radi a privtame v naej kancelri, ktor sdli na tefanikovej ulici 1408/58 Biznis centrum Senica 2. poschodie, slo dver#xED; 206. Vdy sa sname, aby sa nai klienti u ns ctili prjemne a s dverou sa k nm vracali.Spsobom vzdelvania a naume narba s finannmi produktami, vysvetlme ako funguj spolonosti na finannom trhu, a ukeme ti ako vie zni tvoje mesan vdavky v priemere o 100 - 150. Ak sa nm to nepodar, zska informcie ako zarobi k svojmu prjmu 500-1000 rone. Naim klientom me by kad kto m mesan prjmy a vdavky, ale tak isto kad kto sa zaujma o tto oblas, a rd by sa v nej zaal vzdelva. Hadme aj spolupracovnkov, ktor si chc vyska podnikanie, nemaj problm komunikova s umi a ui sa nov veci.Naou filozofiou je pomha uom a naplni ich vzie a ciele. Je pre ns dleit robi to o ns bav a napa astm. Budujeme tm ud, ktor chc zai ivot podnikatea s pridanou hodnotou - pomha udom. Tomuto biznisu sa venujeme u 4. roky, a nam produktom je vzdelanie.Naim mottom je: ,,Predstavte si seba na mieste Vho zkaznka,,Viac informci na strnke:https://www.facebook.com/jakubrelovskyy

prejsť na článok

Ježiš a 12 tyranosaurov

Prečo sa finančná správa volá finančná správa? Prečo je výhodné množiť sa aj mimo vlastnej bubliny? Ako maskulínne lízať zmrzlinu? Dnes špeciálne dlhý vianočný diel, pretože prečo nie. 

prejsť na článok

Dočkali sme sa. Dnes sa už ochladí na celom Slovensku. Miestami sa vám zíde aj teplejšie oblečenie

Vstup do posledného prázdninového týždňa bol na Slovensku skutočne búrlivý. S búrkami miestami musíme počítať aj dnes, ale dobrou správou je, že sa ochladí už na celom Slovensku.

prejsť na článok

Top najkrajšie miesta na Slovensku

Naše milované Slovensko nám ponúka krásne miesta na oddych, ktoré sa oplatí vidieť, preto sme vám spísali článok top najkrajšie miesta na Slovensku, ktoré sa oplatí navštíviť. Vysoké Tatry Na hraniciach s Poľskom sa nachádza najvyššie pohorie na Slovensku

prejsť na článok

Oficiálne stretnutie s veľvyslancom Ruskej federácie na Slovensku

Dnes (29.júla 2024) bol hosťom primátora Borisa Hanuščaka mimoriadny a splnomocnený veľvyslanec Ruskej federácie na Slovensku J.E. Igor B. Bratčikov.

prejsť na článok

Oficiálne stretnutie s veľvyslancom Spojených štátov amerických na Slovensku

Dnes (12. júla 2024) bol hosťom primátora Borisa Hanuščaka J.E. mimoriadny a splnomocnený veľvyslanec Spojených štátov amerických na Slovensku Gautam A. Rana, ktorý pricestoval na svoju prvú oficiálnu návštevu Bardejova.

prejsť na článok