Fotografie z podujatia Vianočná Re:Generácia

Naše literárne zoskupenie sa v decembri 2017 po prvý raz predstavilo na obľúbenom bratislavskom podujatí Dobrý trh. Takto vyzeralo naše autorské čítanie, ktoré oživila hudba v podaní formácie Jana a ja.

prejsť na článok

Pokrstili sme zborník Re: Generácia 2016

Vo štvrtok 27. apríla sme v bratislavskej Galérii Umelka pokrstili náš najnovší zborník Re: Generácia 2016. Krstnou mamou sa stala poetka a moderátorka Mirka Ábelová. Fotografie z podujatia si môžete pozrieť vo fotogalérii. Zborník si môžete kúpiť tu.

prejsť na článok

Fotografie z podujatia LiteraNota 2018

V sobotu 15. septembra sme na Dobrom trhu na Panenskej oživili koncept podujatí LiteraNota. Pozrite si fotografie z tohto autorského čítania.

prejsť na článok

Vianočná besiedka s LATINOFITom 2023 bola nezabudnuteľným zážitkom

Vianočná besiedka s LATINOFITOM je naše obľúbené vianočné posedenie. Tento rok bolo štedré, veselé a radostné. The post Vianočná besiedka s LATINOFITom 2023 bola nezabudnuteľným zážitkom appeared first on ActiWOOWo.sk.

prejsť na článok

Zverejnili sme videozáznamy a fotografie z programových vstupov COINTT 2022

Zverejnili sme pre vás galériu z tohtoročného podujatia COINTT 2022. Videozáznamy ako aj fotografie si môžete pozrieť kliknutím na VIDEOGALÉRIU 2022 a na FOTOGALÉRIU 2022 v hornom menu webovej stránky cointt.sk v Galérii 2022. Obe galérie sú členen

prejsť na článok

Beh nočnou Šaľou 2023

Aj tento rok sme sa stali partnermi obľúbeného septembrového podujatia Beh nočnou Šaľou. Akcia prebehla v sobotu, 2. septembra 2023. Behu sa zúčastnilo 845 bežcov, ktorí odštartovali svoju 7,3 kilometrovú trať o 20. hodine na pešej zóne. O 18. hodine si

prejsť na článok