Fotovoltaika ako budúcnosť energetiky alebo ekologický mýtus?

V posledných rokoch sú fotovoltaické systémy stále populárnejšie. Ľudia hľadajú cesty, ako ušetriť za energie a byť maximálne sebestační, a zároveň spôsob, ako žiť udržateľne, aby tu naša planéta bola aj pre ďalšie generácie. K fotovoltaike sa ale nevážiú len veľké očakávania, ale aj množstvo mýtov a nedorozumení. Cena už dávno nehrá v neprospech, keďže dotacie na fotovoltaiku sľubujú štedrú finančnú pomoc, ktorá pomôže Vašej peňaženke. 

prejsť na článok

Mýtus o programátoroch

Storytelling z dielne DVE SLOVÁ: Mýtus o programátoroch Príspevok Mýtus o programátoroch je zobrazený ako prvý na DVE SLOVÁ.

prejsť na článok

Z antikoncepčných tabletiek sa priberá: mýtus alebo fakt?

Gynekológ, MUDr. Vladimír Cupaník, PhD, Vám vysvetlí prečo niektoré ženy z antikoncepcie priberajú. The post Z antikoncepčných tabletiek sa priberá: mýtus alebo fakt? appeared first on Ako žiadna iná.

prejsť na článok

Antikoncepčné tabletky spôsobujú rakovinu: mýtus alebo fakt?

MUDr. Vladimír Cupaník, PhD, Vám vysvetlí, čo sa skrýva za mýtami o antikoncepcii a rakovine. The post Antikoncepčné tabletky spôsobujú rakovinu: mýtus alebo fakt? appeared first on Ako žiadna iná.

prejsť na článok

Antikoncepcia je pre telo neprirodzená a nebezpečná: mýtus alebo fakt?

Gynekológ, MUDr. Vladimír Cupaník, PhD, Vám vysvetlí zloženie hormonálnej antikoncepcie a jej vplyvom na ženské telo. The post Antikoncepcia je pre telo neprirodzená a nebezpečná: mýtus alebo fakt? appeared first on Ako žiadna iná.

prejsť na článok

Vzdelávanie v mladšom školskom veku orientované na budúcnosť

Naša Tvorivá Metodika je ukážkou podnikavého myslenia. Ponúka učiteľom inšpirácie, ako učiť prirodzene v súvislostiach, ako spájať zručnosti s vedomosťami, ako mať radosť z učenia, ako vybaviť deti kompetenciami dôležitými pre budúcnosť, do ktorej vyrasta

prejsť na článok