Francúzsko unikli mená páchateľov vraždy vodiča autobusu v Bayonne

(obr. zdroj: Page Officiel Des Instructeurs Police (APP) Formateur de la Gendarmerie:(MIP):(FO))Ak sa čitateľ snažil dočítať viac o pozadí brutálneho útoku na vodiča autobusu vo francúzskom meste Bayonne narážal po celé dni na mediálne mlčanie ohľadom akýchkoľvek informácií o páchateľoch tohto činu.Až kým sa neobjavil krátky status na (FB ) Oficiálnej stránke policajných inštruktorov (APP), trénerov Gendarmerie ktorý uviedol krstné mená páchateľov. Mohamed C., Mohammed A., Moussa B., Sélim Z. majú podiel na smrti vodiča autobusovej linky. Vodič sa stal terčom útoku pretože nechcel skupinu 4 menovaných pustiť do autobusu bez rúšok a zaplatenia cestovného. Podľa niektorých zdrojov sú nateraz dvaja z agresívnej skupiny obvinení z pokusu o zabitie, dvaja z neposkytnutia pomoci, pričom po smrti vodiča je možné sprísnenie kvalifikácie obvinenia (zdroj). Vražda pobúrila problémovým spolunažívaním ťažko skúšanú francúzsku spoločnosť a v samotnom Bayonné sa uskutočnilo niekoľko protestov občanov proti situácii, v ktorej sú vďaka politike francúzskych elít nútení každodenne žiť (link na video..). Bayonne (foto: Pixabay)

prejsť na článok

Vodič autobusu a farár

Prídu do neba vodič autobusu a farár. Svätý Peter pozve dovnútra vodiča a farárovi povie, aby počkal. Farár sa samozrejme nahnevá a hovorí: - Prečo mám ja, zbožný človek, ktorý celý život verne slúži Bohu, čakať na vstup do neba kvôli nejakému vodičovi? S

prejsť na článok

Džimi neplatí

Do autobusu vstúpi muž, namieri prstom na šoféra a hovorí: - Džimi neplatí! Šofér sa zľakne a je ticho. Takto to išlo aj ďalších pár dní. Nakoniec šofér privolá policajta. Chlapík nastúpi do autobusu a ako vždy povie: - Džimi neplatí. Vtom vyskočí policaj

prejsť na článok

Zľaknutý taxikár

Turista sa vezie vzadu v taxíku a chce sa opýtať taxikára na nejaké tipy, kam sa dá v meste ísť. Nakloní sa a poklepe vodiča po ramene. Ten hrozne vykríkne, strhne volant, odrazí sa od autobusu na chodník a zastaví tesne pred obrovským zaskleným výkladom.

prejsť na článok

Rovnaké mená

- Pani, ako rozlišujete svojich synov, keď majú rovnaké mená? - No predsa podľa priezviska.

prejsť na článok

Video kurz zo slovenského jazyka Podstatné mená

Video kurz zo slovenského jazyka zameraný na podstatné mená, ich delenie, gramatické kategórie a vzory. Kurz obsahuje tiež cvičenia a diktát. The post Video kurz zo slovenského jazyka Podstatné mená appeared first on PinKatS.

prejsť na článok