Gaštanová bábovka Tento týždeň si môžete osladiť receptom len z dvoch ingrediencií! Porcie 5 Dĺžka prípravy 40min Kalórie / porcia 179 Vhodné pre Desiata Olovrant Ingrediencie 4 vajcia 1 gaštanové pyré Nutričné hodnoty Bielkoviny Sacharidy Cukry Tuky Postup prípravy receptu Krok 1 Bielka si oddelíme od žĺtkov. Krok 2 Žĺtka vymiešame s gaštanovým pyré. Krok 3 Bielka vyšľaháme so štipkou soli do tuhého snehu a s metličkou ho zmiešame so žĺtkami s pyré. Krok 4 Formu na bábovku si potrieme maslom a vysypeme múkou a nalejeme do formy. ,Krok 5 Pečieme 30 minút na 160st. Dobrú chuť! Príspevok Gaštanová bábovka je zobrazený ako prvý na Infit.sk.
Vinikajúca bábovka. Namiesto múky použijeme mleté orechy a detské piškóty. Vydrží dlho.
Vynikajúci zákusok pre milovníkov gaštanov - vláčne piškótové cesto a zamatový krém.
Jednoduchá príprava. Všetky suroviny zmiešame v jednej mise a nalejeme do formy na pečenie.
Jahody, tvaroh, smotana - chutná kombinácia. Suroviny stačia na 2 litrovú formu. Pripravíme si deň dopredu.
Výborná a ľahká torta bez múky a s minimom cukru!Recept na tortu s priemerom 26cmSpolu: 1665kcalBielkoviny: 83gSacharidy: 187gTuky: 61g Čo budeme potrebovaťKorpus250g gaštanové pyré4 vajcia Krém250g ricotta250g odtučnený tvaroh20g vanilkový cukor50ml smot
prejsť na článok