Hľadáte miesto na oslavu promócií? Prekvapte najbližších prostredím aj špecialitami

Po rokoch väčšej či menšej driny príde ten okamih, na ktorý sa teší každý vysokoškolák. Je to zrejme posledná zastávka na ceste do dospeláckej reality, ak sa nechystáte na doktorandské štúdium. Slávnostne dostanete od vašej alma mater vytúžený diplom, pocítite hrdosť i radosť vašich rodičov, naposledy sa stretnete so všetkými spolužiakmi a každý sa vydá oslavovať svoj úspech v obklopení rodiny. Znie to všetko jednoducho, ale prípravu na promócie by ste nemali podceniť, a to nielen čo sa stylingu a oblečenia týka, ale dôležité je aj miesto oslavy. Výnimočné chvíle si totiž zaslúžia špeciálne priestory. Prekvapte ich niečím špeciálnym Kedysi sa všetci snažili vybrať reštauráciu, čo najbližšie k škole. Prevládali klasické jedlá ako slepačí vývar, rezne, sviečková alebo si každý vybral z jedálneho lístka. Objednať vopred niečo, čo by každému z rodiny chutilo, bolo a aj teraz je náročné. Čo sa však zmenilo je, že dnes každý túži po nezabudnuteľnom nielen kulinárskom zážitku.  „Oslava promócií je výnimočnou chvíľou. Na spoločnom obede by určite nemala chýbať najbližšia rodina: partner alebo partnerka, rodičia, súrodenci, starí rodičia. Zlatou strednou cestou je tak 8 až 10 osôb, niekedy sa však počet hostí vyšplhá aj na 15. Podľa mňa by mali hostia ochutnať niečo špeciálne, nové, čo si nemôžu uvariť doma,“hovorí Tomáš Opletal, šéfkuchár reštaurácie Brasserie Anjou v Sheraton Bratislava Hotel. Pochutí si každý V Brasserie Anjou si môžete vybrať zo štyroch slávnostných menu, ktorých súčasťou je aj welcome drink, nealkoholický nápoj podľa vlastného výberu a dezert. Pochutíte si tak na kačacom rillettes so zeleninou, bravčovej panenke s paštrnákovým pyré, grilovanom zubáčovi či grilovaných kuracích prsiach supreme. „Pokiaľ chce niekto ľahšie bezmäsité jedlo, tak máme preňho pripravené vegetariánske menu. Samozrejme, že ktorékoľvek menu vieme upraviť podľa individuálnych potrieb hosťa. Dôležité je si predsa užiť tento deň v kruhu svojej rodiny a spoločne ho osláviť,“dodáva na záver Tomáš Opletal. Promočné menu v Brasserie Anjou restaurant v Sheraton Bratislava Hotel zostavil a pripravuje šéfkuchár Tomáš Opletal, foto: archív T.O. The post Hľadáte miesto na oslavu promócií? Prekvapte najbližších prostredím aj špecialitami appeared first on Hostiny.sk.

prejsť na článok

Prekvapte doma chutnou kyticou

Vyskúšali ste už chutnú kyticu? Kto by si rád nepochutil na ovocnej alebo slanej kytičke? Však je to ako trafiť klinček dva krát po hlavičke. Naplníte s tým bruško a zároveň pripravíte nevšedné prekvapenie pre Vašich najbližších. FRESH SNACK Vám ponúka or

prejsť na článok

Ako zorganizovať nezabudnuteľné 40. narodeniny

Oslava 40. narodenín je veľkým míľnikom a nezabudnuteľnou príležitosťou, ako ho osláviť so svojimi najbližšími. Jedinečná udalosť si zaslúži originálnu oslavu. Ak hľadáte inšpiráciu, ako vytvoriť z narodenín dokonalý a nezabudnuteľný zážitok, inšpirujte s

prejsť na článok

SÚŤAŽ: Vyhrajte kávu na celý rok zadarmo

Kávu pijeme každý deň. Bez nej si nevieme predstaviť ráno. Získajte od nás kávu na najbližších niekoľko desiatok rán zadarmo. Zúčastnite sa našej marcovej súťaže o ročné predplatné našej kávy. Stačí vyplniť súťažný formulár a ste v hre. Súťaž trvá od

prejsť na článok

Fotokútik ako svadobný dar

Fotokútik ako originálny svadobný dar: Prekvapte novomanželov zábavou a nezabudnuteľnými spomienkami! Hľadáte svadobný dar, ktorý novomanželov naozaj poteší a zároveň im prinesie kopec zábavy a spomienok? Fotokútik alebo 360Videobúdka od SelfieZona.sk

prejsť na článok

kvetiNOVÉ BALENIE

Príležitosť na darček sa vždy nájde - Valentín, MDŽ, Deň matiek, alebo kamoške na narodky, na svadbu, ... Ak chcete niečo špeciálne, prekvapte hneď dvakrát. Môžete spraviť prekvapenie nielen z darčeka, ale aj z balenia. Tu je krátky video návod, ako na

prejsť na článok