Hod kameňom

V Jeruzaleme sa ľudia chystajú ukameňovať nevernú ženu, pred ktorú sa v poslednej chvíli postaví Ježiš a povie: - Tak dosť! Nech hodí kameňom ten, kto je bez hriechu! Všetci ľudia sklopia zrak k zemi, ale zrazu vyletí kameň a trafí nešťastnicu. Ježiš sa otočí tým smerom a sklamane povie: - Ale mama, prestaň!

prejsť na článok

Reportáž RTVS.SK Dámsky klub

BRATISLAVA 27.10.2021V dennom magazíne Dámsky klub sme mali možnosť poskytnúť užitočné rady a typy, ako sa starať o náhrobný kameň a gravírované náhrobné písmo. V reportáži sa dozviete aký je rozdiel medzi náhrobným kameňom zo žuly a terazzo ( umelým kame

prejsť na článok

Čo by mal muž zvážiť, než si kúpi košeľu?

Košeľa je základným kameňom mužského šatníka a správny výber môže urobiť značný rozdiel vo vzhľade a pohodlí. Pred nákupom by muž mal vziať do úvahy niekoľko dôležitých faktorov.

prejsť na článok

Hrebienok Resort

Hrebienok Resort Apartmány PrevPanoramic Mountain Residence Monte MoryĎalšie Prev Ďalšie

prejsť na článok

Vodný kameň aj ten môže byť príčinou upchatého potrubia

Upchaté potrubie dokáže poriadne zamávať s našimi financiami a priniesť do života veľa stresu. Je totiž iba otázkou času, kedy sa nám tento problém prejaví vo forme vlhkej steny, nesplachujúcej toalety alebo odtoku, z ktorého voda neodteká do kanalizácie.

prejsť na článok

Pomáhame skrášľovať okolie škôl

Aj ked je práca s kameňom našim najväčším koníčkom, s rovnakým nadšením sa zapájame  do aktivít, ktoré pomáhajú zútulniť prostredie kde žijú a vyrastajú naše deti.  Preto sme veľmi radi, že sme mohli pomôcť a sponzorovať realizáciu pekného projektu v jedn

prejsť na článok