Holistické zdravie: Ako dosiahnuť rovnováhu medzi telom, mysľou a duchom

Holistické zdravie je pojem, ktorý sa v posledných rokoch čoraz viac dostáva do popredia záujmu ľudí. Holistický prístup k zdraviu sa zameriava na to, aby sme sa starali o svoje telo, myseľ a dušu ako o jeden celok. Jeho cieľom je dosiahnuť rovnováhu medzi týmito tromi aspektmi nášho života, čím sa zvýši naša celková pohoda a kvalita života.

prejsť na článok

Nový rituál starostlivosti o pleť LISSE by PAYOT

Laboratóriá PAYOT sa pre svoj nový rad starostlivosti pre vyhladenie vrások, LISSE, zamerali na hľadanie homeostázy pokožky. Je to schopnosť pokožky udržiavať svoju prirodzenú fyziologickú rovnováhu, vrátane kyseliny hyalurónovej, a to za akýchkoľvek podm

prejsť na článok

Znižovanie pH vody: Ako dosiahnuť ideálnu rovnováhu

Chemické riešenia: pH mínus: Táto bežne dostupná chemikália je rýchlym a efektívnym pomocníkom pri znižovaní pH vody. Postupujte podľa návodu na obale a dbajte na bezpečnostné pokyny. Kyselina fosforečná: Zriedená kyselina fosforečná je efektívna altern

prejsť na článok

Do ktorej skupiny patríš

Pekný pozdrav poteší srdce každého, oslávenca duchom mladého aj starého. Do ktorej skupiny patríš, vyber si sám, želáme ti všetko najlepšie k narodeninám.

prejsť na článok

Pitie na zdravie

- Včera som ťa videl v krčme. Nehanbíš sa? Ženu máš chorú a ty piješ ako dúha! - Ale ja pijem na jej zdravie!

prejsť na článok

Finančná analýza preverí zdravie vašej firmy

Vedeli ste, že len 50% firiem na Slovensku prežije prvých 5 rokov? Ako zabrániť tomu, aby ste sa aj vy neocitli medzi nimi? Základným stavebným prvkom v prípade podnikania je finančná gramotnosť a profesionalita. S financiami úzko súvisí finančná anylýza.

prejsť na článok