Husle celé O.M.Mönnich 401.611

Husle O.M. Mönnich 4/4 vrchná doska smrek, spodná doska javor, farba tmavočervená/hnedý lak, sláčik - brazílske drevo. Ľahké polyesterové púzdro s uchom a popruhmi na chrbát, vrecko na príslušenstvo.

prejsť na článok

Husle 3/4 O.M.Mönnich 401.612

Husle O.M. Mönnich 3/4 vrchná doska smrek, spodná doska javor, farba tmavočervená/hnedý lak, sláčik - brazílske drevo. Ľahké polyesterové púzdro s uchom a popruhmi na chrbát, vrecko na príslušenstvo.

prejsť na článok

Husle 1/2 O.M.Mönnich 401.613

Husle O.M. Mönnich 1/2 vrchná doska smrek, spodná doska javor, farba tmavočervená/hnedý lak, sláčik - brazílske drevo. Ľahké polyesterové púzdro s uchom a popruhmi na chrbát, vrecko na príslušenstvo.

prejsť na článok

Celé husle (komisionálny predaj)

Staré husle 4/4 veľkosť, husle sú zachovalé, funkčné. Vzhľadom k tomu, že sa jedná o komisionálny predaj, je nevyhnutné si husle osobne prezrieť a odskúšať.

prejsť na článok

Staré celé husle (komisionálny predaj)

Staré husle v 4/4 veľkosti, krásne tmavé drevo, husle sú funkčné. Nakoľko sa jedná o komisionálny predaj, je nevyhnutné si husle osobne prezrieť, skontrolovať a odskúšať.

prejsť na článok

Staré celé husle

Staré husle, 4/4 veľkosť. Nakoľko sa jedná o bazárový nástroj, je nevyhnutné si husle osobne prezrieť, skontrolovať a odskúšať.

prejsť na článok