iPhone 16 Pro a iPhone 16 Pro Max získajú úplne nové OLED panely

Pripravované modely iPhone 16 Pro a iPhone 16 Pro Max budú prvými smartfónmi Apple, ktoré využijú vysoko výkonné OLED panely Samsung. Nové modely iPhone 16 Pro a Pro Max dostanú najnovšie OLED panely od Samsungu. Podľa ETNews séria „M“ panelov OLED od Samsungu je určená pre vlajkové smartfóny, pričom číslo „14“ označuje množstvo špičkových materiálov použitých pri ich výrobe. „M14“ je prvá séria tohto druhu, navrhnutá tak, aby poskytovala vynikajúci jas a dlhú životnosť. Samsung údajne zadal objednávky na materiály M14 a pripravuje sériovú výrobu týchto displejov v druhej polovici roka pre modely Apple iPhone 16 Pro. Okrem iPhone 16 Pro bude jediným ďalším zariadením, ktoré v roku 2024 prijme tieto vysokovýkonné displeje, smartfón Pixel 9 od Google. 17. februára 2023 Flash SprávyMacMacOS Čo nové prináša MacOS Ventura 13.3? Predchádzajúca správa z Číny uviedla, že modely ‌16 Pro‌ budú mať typický jas SDR až 1 200 nitov, čo je o 20 % viac oproti súčasným modelom. Za týmto zlepšením môže byť nový panel od Samsungu. Maximálny jas HDR sa však očakáva, že zostane na úrovni 1 600 nitov, rovnako ako pri súčasnom displeji iPhone 15 Pro. Ďalšie fámy naznačujú, že všetky modely iPhone 16 budú využívať novú technológiu OLED displejov s mikrošošovkami, čo zlepší jas a zníži spotrebu energie. Nie je však jasné, či to súvisí priamo s panelmi M14. 21. mája 2024 Flash SprávyiPad Prvý problém iPad Pro M4 sa objavil u niektorých používateľov Podľa viacerých zdrojov budú iPhone 16 Pro a Pro Max mať väčšie displeje v porovnaní s modelmi iPhone 15 Pro. Model16 Pro bude mať displej s veľkosťou 6,27 palca (zaokrúhlené na 6,3), zatiaľ čo model 16 Pro Max bude mať displej s veľkosťou 6,85 palca (zaokrúhlené na 6,9).

prejsť na článok

Tešíte sa už na nový iPhone 14?

Áno, už čoskoro je tu ! Každoročne očakávaný nový iPhone príde na pulty už v septembri a verte, bude sa opäť na čo tešiť. iPhone 14 prinesie viacero noviniek.  

prejsť na článok

Čo extra prináša Apple v poslednej aktualizácii iOS 16.2 pre iPhone ?

Aktualizácie operačného systému pre iPhone často prinášajú dôležité upgrady, nové aplikácie, ale i možné opravy chýb. Tak je tomu aj teraz. Prečo?

prejsť na článok

Spoločnosť Apple očakáva veľký dopyt po iPhone 16 modeloch

Podľa nových správ zvýšil Apple svoju objednávku čipov novej generácie od TSMC na 90 až 100 miliónov kusov, keďže očakáva vysoký dopyt po iPhone 16. Apple očakáva zvýšený dopyt po iPhone 16 mode

prejsť na článok

Môže mať iPhone nebezpečný vírus ?

Obsahuje tvoj iPhone vírusy ? RFOUR ti prináša informácie, ako to môžeš zistiť.

prejsť na článok

Všetky očakávané modely iPhone 16 by mohli obsahovať rovnaký čip

Nicolás Alvarez objavil kód v backende spoločnosti Apple, ktorý potvrdzuje plány Apple vydať štyri modely iPhone 16 tento rok 2024. Apple očakáva zvýšený dopyt po iPhone 16 modeloch, čo potvrduj

prejsť na článok