Varenie – Recepty – Múčniky a dezerty Tvarohovo-jahodový krém s vanilkovou príchuťou. Ingrediencie: 1 balíček pudingu s jahodovou príchuťou 0,5 l mlieka 4 lyžica cukru 250 g mäkkého tvarohu 1 bal vanilínového cukru 100 g čerstvých jahôd Príprava: 1. Puding dobre rozmiešame v 100 ml mlieka. Do zvyšku mlieka (400 ml) pridáme cukor a privedieme do varu. Do vriaceho mlieka pridáme vopred pripravenú a rozmiešanú zmes. Varíme za stáleho miešania asi 1 minútu. Uvarený puding prikryjeme priehľadnou fóliou, aby nevznikla koža a necháme vychladnúť. 2. Tvaroh vymiešame dohladka s vanilínovým cukrom. Do osladeného tvarohu pridáme vychladnutý puding a jahody. Všetko premiešame a naplníme do sklenených pohárov. Ozdobíme ovocím. FOTO: droetker Ďalšie informácie, praktické rady a zaujímavé články o varení, zdraví a tvorbe útulného domova nájdete na stránke www.domarada.sk.
Napriek tomu, že už nejaký ten čas nehráte, môže sa časom objaviť chuť, alebo pokušenie opäť začať hrať. Častou reakciou na tieto chute býva pochybnosť, či dokážem odolať. Takéto pochybnosti sú normálne a nie sú nebezpečné , pokiaľ v danej chvíli nespanik
prejsť na článokOsvedčené odrody jahôd na balkón, do bytu aj do záhrady. Dopestujte si vlastné, čerstvé, aromatické, zdravé jahody v BIO kvalite.
prejsť na článokJahody sú chutné, zdravé a všelijako využiteľné. Vplývajú na naše zdravé srdce, oči, pleť, či na naše spokojné chuťové poháriky. Využiť sa však dajú aj inak ako do zákuskov či iných sladkých dobrôt. Inšpirujte sa našimi niekoľkými zvláštnymi, no chutnými
prejsť na článokMáte uponáhľaný život plný pracovných povinností a napätia? Zastavte sa na chvíľu a pozrite si ponuku https://www.profesia.cz/sk/praca/praha/ sex privátov v Žiline. Tu je to správne miesto kde nájdete pohodu,oddych a uvoľnenie. Na privatportal.sk sa môže
Zelený domov – Vitamíny z črepníka Jahodová úroda aj bez záhrady. Nemusíme mať k dispozícii celé voľné políčko či pár hriadok na voľnom priestranstve. K sladkej úrode sa môžeme dopracovať aj na vlastnom balkóne, verande, terase či lodžii. Kto sa nevie
prejsť na článok