James Cole a Jakub Hussar predstavujú dokument Charta420 volanie po dekriminalizácii marihuany

Česká rapová legenda James Cole volá po dekriminalizácii marihuany. režisér Jakub Hussar a rapper James Cole Ako sám interpret spomína so svojim kamarátom Jakubom Hussarom spoločne vytvorili deklaráciu, ktorá nesie názov Charta 420 a chcú dostať tému dekriminalizácie na celospoločenskú úroveň, aby poslanci v Českej republike videli, že Cannabis Sativa má podporu v celej krajine. Chcú zapojiť celú republiku pod jedným 420 bannerom. Čo však charta všetko zastrešuje? James Cole v nej rozoberá klasické argumenty, ktoré niekoľko storočí broja proti užívaniu konope. Hovorí o preukázaných štúdiách ao tom, ako sa dnes čierny trh dostal do popredia a krajina si nevie rady ako ho regulovať, pretože stále neprišla dekriminalizácia. Rovnako Cole obsiahol aj fakt aká je dnes marihuana bežná a že s ňou prichádzajú do kontaktu cez remeselníkov učiteľov aj právnici či lekári. Nejde mu o biznis ani o politickú lobby, je to čisto osobný záujem a láska k rastline. Ak by jeho charta bola prijatá očakáva, že počet používateľov neporastie práve naopak klesne. Nabáda teda politikov, aby sa pozreli do iných krajín, ktoré, ako on tvrdí, podobným obrodením prešli a nikomu to na škodu nebolo. Celá charta sa nachádza na profile Českého interpreta a rozhodne stojí za prečítanie. Ak tieto riadky čítajú slovenskí politici tých tam pokojne aj sám odnavigujem aby sa nepozerali v modernej spoločnosti na konope tak cez prsty ako to robia aj dnes. Budeme ťa informovať o tom, ako sa darí Jamesovi Coleovi v jeho iniciatíve ďalej. Ty nám řekni, jestli bys něco podobně přivítal i na Slovensku. Článek James Cole a Jakub Hussar predstavujú dokument Charta420 volanie po dekriminalizácii marihuany se nejdříve objevil na HIGHLIFE420.

prejsť na článok

Ovce sežraly přes 100 kilo marihuany

Řecko, které zasáhla bouře Daniel, přišlo kvůli prudkým záplavám způsobeným špatným počasím o mnoho zemědělské půdy určené k pastvě. (Foto: Flickr) Pravděpodobně hlad dohnal stádo ovcí k tomu, aby se nakrmilo více než 100 kilogramy marihuany. Zvířata, kte

prejsť na článok

James Hetfield, a Metallica frontembere

James Alan Hetfield amerikai énekes és gitáros, a Metallica metal együttes frontembere 1963. augusztus 3-án született Downey-ban (Los Angeles County, Kalifornia).

prejsť na článok

Hevhetia ShowCase 2022: Pavel Jakub Ryba Ján Kopčák Erik Truffaz

Pavel Jakub Ryba on bass guitar, Ján Kopčák on saxophone and Erik Truffaz on trumpet joined forces on stage. The post Hevhetia ShowCase 2022: Pavel Jakub Ryba Ján Kopčák Erik Truffaz appeared first on Hevhetia.

prejsť na článok

Nezabíjajte svoje telo týmito jedlami!

Každý z nás neraz , najčastejšie počas pozerania televízie, siahne po zmrzline, coca-cole, zemiakových čipsoch a podobne. Vieme, ale ako nám tieto potraviny dokážu ublížiť? Pozrieme sa bližšie na ne, čoho dokážu byť schopné.

prejsť na článok

Marcové / Aprílové novinky

Posledné dva mesiace sme strávili v prírode a navštívili mnoho krásnych miest v našom okolí. Samozrejme nesmú chýbať naše chlpaté kólie, ktoré nám robili na výletíkoch spoločnosť. Fotky zo všetkých výletov nájdete v galérií. V marci sme oslávili narodeni

prejsť na článok