Varenie – Recepty – Studený bufet Chutná ľahká nátierka z tvarohu s reďkovkami. Ingrediencie: 150 g čerstvého syr čierne korenie podľa chuti pažítka podľa chuti 1 zväzok reďkovky soľ podľa chuti 150g tvarohu Príprava: Reďkovky nakrájame na kúsky a zmiešam s tvarohom a Lučinou. Osolíme a okoreníme. Pažítku nasekáme najemno. Časť vmiešame priamo do nátierky a zvyšnú časť posypeme navrch. Natierame na celozrnný chlieb alebo pečivo. FOTO: KetoDiet Ďalšie informácie, praktické rady a zaujímavé články o varení, zdraví a tvorbe útulného domova nájdete na stránke www.domarada.sk.
Kurz trvá 12 týždňov. Začíname 4.4.2022. K dispozícii je 5 náhradných hodín. ktoré je možné využiť vrámci aktuálneho semestra. The post Jarný kurz appeared first on Baby Balance.
Potrebujeme: 1 hlávka šalátu 1 zväzok reďkoviek 2 uvarené vajcia 150 g syra s modrou plesňou 2 PL majonézy 1 téglik kyslej smotany čerstvé bylinky (pažítka, petržlenová vňať) citrónová šťava soľ mleté čierne korenie Príprava: 2/3 syra roztlačíme vidličko
Jarný lov na rieke nie je pre každého. Studená, čistá a priezračná voda, často dosahujúca teplotu ledva 10°C. Kým príde prvá veľká voda v roku, ktorá prinesie so sebou prirodzené zakalenie a nečistoty, ktoré nám znepríjemňujú lov a veľmi často aj úplne zn
Zaži akčný víkend plný pohybu, relaxu, skvelého jedla a hlavne zábavy v krásnej prírode neďaleko Košíc. 12.-14. MÁJ 2023Hotel Lesanka*** FACEBOOK UDALOSŤ TU Ubytovanie: 2-lôžkové izbyStravovanie: polpenzia a raňajky formou švédskych stolovVečere: chutné,
prejsť na článokMed je prírodný antioxidant, ktorý sa môže pýšiť aj protizápalovými účinkami. Vyskúšajte ho v kombinácii s tofu a sójovou omáčkou v tomto chutnom šaláte. Čo potrebujeme: Postup: 1 biele tofu/ natural 3 lyžice medu 2 lyžice sójovej omáčky pomarančová šťav
prejsť na článok