Jedinečná ponuka pre predajcov!

Vážený predajca! Ponúkame Vám jedinečnú možnosť prechodu zo starých pomalých satelitných internetových služieb na nový vysokorýchlostný satelitný internet Tooway KA-SAT EE s rýchlosťou až 10/4 Mbps za jedinečných 100,- EUR (doporučená cena pre koncového zákazníka je 120,- EUR). Akcia platí pre nových aj existujúcich zákazníkov služieb ASTRA2Connect, DUB-RCS, VSAT a Inmarsat. Programy Tooway Home EE Tooway EE 5 Tooway EE... tooway Satelitný internet

prejsť na článok

Jedinečná škola v srdci Slovenska ponúka „viac dreva do života“

V súčasnosti ponúka pre uchádzačov o štúdium študijné a učebné odbory pre oblasť spracovania dreva, elektrotechniky a ochrany pred požiarom.

prejsť na článok

letná zľava s Britax-Romer

Jedinečná ponuka kočíka a autosedačiek od  BRITAX-ROMER v našej super letnej zľave! Vyberte si z našej akciovej ponuky!   BRITAX-ROMER The post letná zľava s Britax-Romer appeared first on Baby Dream.

prejsť na článok

NOVINKA 2013 Karamelové wafle jedinečná ponuka na Slovensku

Vynikajúce originál Karamelove wafle, holandská  špecialita. Kvalitné vstupné suroviny vyvážená chuť karamelu a oblátky. Tak ako niekto priviezol k nám americký popcorn či hot dog, tak naša firma prináša pre vás holandské oblátky. Každý kto ich skúsil tak

prejsť na článok

Trojmiestna moderná béžová čalúnená pohovka Lill – škandinávsky štýl

Máte radi moderný štýl? Hľadáte vhodnú pohovku, ktorá ponúka pohodlie a zároveň vyniká určitou originalitou? Ak si potrebujete zaobstarať pohovku nielen do obývačky, ale aj do kancelárie, pracovne, hosťovskej či študentskej izby, toto je jedinečná voľba.

prejsť na článok

Hubička pre alt saxofón SELMER

Hubička Selmer USA tón G, výborná intonácia, jedinečná farba tónu

prejsť na článok