JOJ 24 - O adaptácia detí v škôlke a detskej psychike

Naša psychologička a montessori terapeutka Lucia Jakabová sa dnes rozpráva s Hankou Zavřelovou v Joj24 o adaptácii detí v škôlke.

prejsť na článok

Montessori výchova je pre každé dieťa, no nie pre každého rodiča

V článku Zuzana Vašková približuje montessori prístup a montessori pedagogiku, fungovanie v montessori škôlke ako aj výchovu detí rešpektujúcim spôsobom. Viac si prečítajte v članku v týždenníku Forbes Montessori výchovova je pre každé dieťa, no nie pre k

prejsť na článok

Aké hry sú vhodné pre deti? Podcast

Videohry s bez poch b vynikaj ce m dium pre v etky vekov kateg rie av ak najm pri najmen ch je d leit pri hran dodriava pravidl . Mono s medzi vami rodiia ktor sa hraj a radi by ste predstavili v kon ek svojim deom o najsk r. Alebo sa va e deti

prejsť na článok

Každé dieťa má niekedy svoje obdobie špeciálnych potrieb

Rozhovor o inklúzii v montessori materskej škôlke so psychologičkou a montessori terapeutkou Luciou Jakabovou na blogu Denníka N.

prejsť na článok

Pozvánka koncoročná grilovačka

Základná škola s materskou školou Rosina a Rodičovské združenie pri Základnej škole Rosina Vás pozýva na tradičnú koncoročnú grilovačku ktorá sa bude konať 29. júna 2021 o 14:00 na ihrisku pri Materskej škôlke.

prejsť na článok

Čítanie rozprávky

Matka sedí na posteli svojej 5-ročnej dcérky a číta jej rozprávku na dobrú noc. Zrazu sa malá ozve: - Mami, nemohla by si to čítať trochu tichšie? Mala som v škôlke dnes skutočne ťažký deň a chcela by som teraz konečne spať.

prejsť na článok