Júlia Pavol

Zase raz nádherná a výnimočná svadba v kaštieli Péchy v Hermanovciach. Júlia, krásna spišiačka a naša Miss Spiša :-). Paľo, vysoký basketbalista a pohoďák z Pezinka. Súhra dvoch mladých ľudí .... nech sa páči, tu je ich príbeh. A este videoklip Komentáre Sekundárny fotograf: FOTOGRAFIA SLAVOMÍR VAVREK ....... Slavo ďakujem za super spoluprácu Hudobná produkcia: DJ Jaro Lipták ............ dobrá partia ako vždy DOMINIKA & BAND ........ príjemné duo Dominika & Matej, ktoré počas prestávok vytvorilo úžasnú komornú atmosféru krásnymi zvukmi gytary a ich hlasov Výzdoba: JUVI SVADOBKA - Spišská Nová Ves Spev v kostole: Gospelová vokálna skupina G.O.D.´S. z Prešova ..... bol som očarený (zježili sa mi chlpy) TOP TOP TOP !!! Príspevok Júlia Pavol zobrazený najskôr Jozef BRAJER | Svadobný fotograf Spišská Nová Ves, Levoča, Poprad, Kežmarok, Stará Ľubovňa, Prešov, Košice, Prenájom fotobúdky, Fotobúdka fotkyzbudky.sk.

prejsť na článok

Laura Pavol

The post Laura Pavol appeared first on DZIVY FOTOGRAF.

prejsť na článok

Katka Pavol

The post Katka Pavol appeared first on DZIVY FOTOGRAF.

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! The post Ahoj svet! appeared first on Photospace.sk fotografické služby Pavol Bega.

prejsť na článok

Hokejový zápas HK Delikateso Bratislava vs MŠK Púchov 19.11.2022

V sobotu 19.11.2022 chalani HK Delikateso Bratislava odohrali zápas proti MŠK Púchov v rámci 2. hokejovej ligy mužov. Po víťazstve 6:4 sa tak dostali na čelo tabuľky. Sumárne štatistiky Tretina Góly Strely na bránu Zásahy 1. tr. 2 : 2 8 (25,00

prejsť na článok