Juraj Slafkovský podpísal dlhoročnú zmluvu s Montrealom! Druhý najväčší kontrakt Slováka v histórii NHL

Slovenský hokejista Juraj Slafkovský podpísal novú zmluvu s Montrealom Canadiens. S klubom sa dohodol až na osemročnom kontrakte vo výške 60,8 milióna dolárov. Priemerne si za sezónu zarobí 7,6 milióna.

prejsť na článok

Penguins dajú šancu voľbe z prvého kola draftu. Hrávala za Senators a Panthers

Tím Pittsburgh Penguins podpísal profesionálnu skúšobnú zmluvu s útočníkom Colinom Whiteom, ktorý dostane šancu zabojovať o riadny kontrakt v tréningovom kempe.

prejsť na článok

Slafkovský po zápase s USA znova zabával:Budem ho provokovať do konca života!

Slovensko zdolalo po predĺžení USA v treťom zápase na MS 5:4. Dobrú náladu netajil po zápase ani Juraj Slafkovský, ktorý pobavil aj výrokom smerom k svojmu spoluhráčovi z Montrealu a členovi amerického výberu Coleovi Caufieldovi: Budem ho teraz provokovať

prejsť na článok

Zmráka sa nad Slafkovským? Sezónu by mohol začať v Lavale

Tím Montreal Canadiens má 12 útočníkov s jednocestnou zmluvou v NHL. V tejto skupine nefiguruje Juraj Slafkovský, pre ktorého by tým pádom nemuselo zostať v zostave miesto, ak by boli všetci útočníci na začiatku sezóny zdraví.

prejsť na článok

Po nevydarenom finále vystužujú útočné rady. Do Edmontonu prichádza majster sveta

Švédsky hokejista Viktor Arvidsson podpísal dvojročný kontrakt na osem milión dolárov s klubom NHL Edmonton Oilers. Tridsaťjedenročný útočník bol neobmedzený voľný hráč, v uplynulých troch sezónach pôsobil v drese Los Angeles Kings. Informovala o tom ofic

prejsť na článok

Ďalší zámorský odborník pochybuje, že sa predpoveď u Slafkovského naplní

Ešte koncom augusta sa objavila predpoveď ESPN, podľa ktorej by slovenský útočník Montrealu Juraj Slafkovský zažil v nove sezóne výrazný nárast produktivity. A táto predpoveď rezonuje ešte aj v septembri.

prejsť na článok