Kade tade po Slovensku s Gurmánom

Leto ešte nekončí a čo nové nám pripravili reštaurácie ocenené bedekrom gurmán na Slovensku? Chateau Gbeľany Grécka Grill párty 31.augusta Chateau Gbeľany organizuje pravidelné Grill párty povestné svojou výbornou atmosférou a skvelým jedlom pripraveným šéfkuchárom Zdenkom Kramarčíkom a jeho tímom. Pomaly sa nám blíži koniec leta milí gurmáni. Ak sa s letom chcete rozlúčiť pri dobrom jedle, v krásnom prostredí a s jedinečnou atmosférou, odporúčame zablúdiť do okolia Žiliny posledný augustový deň 31.augusta. V parku historického hotela Château Gbeľany opäť rozpália grily a prenesú Vás v mysli do slnečného Grécka. Môžete sa tešiť na rôzne špeciality gréckej kuchyne, na živú hudbu ako aj na školu gréckeho tanca. autor foto: Rudolf Sladkovský viac info a rezervácie na: https://www.chateaugbelany.com//kalen/567-grecky-vecer V Gašperovom mlyne bol Vdovjak Gašperov mlyn privítal ďalšieho skvelého naturálneho vinára vo svojich priestoroch. Matúš Vdovjak je aktuálne hitom naturálnych vinárov. Pochádza z Tokaja, kde aj vyrába svoje vína, avšak tak, ako je Tokaj vnímaný skôr ako niečo tradičné, rovnakou mierou Matúš vybieha zo zaužívaných tokajských chodníčkov. Vyrába fantastické naturálne, zväčša suché „skin contact“ vína, ktoré sú odlišné už na prvý pohľad. Ale keď ich ochutnáte, pochopíte, prečo je okolo Matúša vždy toľko dobrej energie a usmiatych tvárí Vína si, samozrejme, vychutnali hostia popri skvelom menu Kuchára roka 2022 na Slovensku Jozefa Brezu. O ďalších zaujímavých akciách v Gašperovom mlyne sa dozviete na ich stránke https://www.gasperovmlyn.sk/aktuality Maiko Sushi Košice Maiko sushi je sushi bar a reštaurácia v centre mesta Košice situovaný v hoteli Double Tree by Hilton, to všetci gurmáni vedia. Vedia aj to, že reštaurácia s jedinečným dizajnom ponúka to najlepšie čerstvé sushi v meste, pripravované zručným sushimajstrom, umožňujúc Vám tak zažiť skutočnú chuť japonskej kuchyne. Novinkou je, že Maiko Sushi pridalo do svojho menu zopár nových jedál, hlavne rozšírilo ponuku čerstvých rýb, čo sa stretlo s veľmi pozitívnou odozvou. Obzvlášť ich nový tatarak je výborný. Môžete si tak vychutnať nielen širokú ponuku čerstvo pripravovaného sushi, ale aj polievok a rezancov, ktoré si môžete telefonicky objednať aj na donášku priamo k vám domov na ich webe: www.sushimaiko.sk PS: bedeker Gurmán na Slovensku dostanete kúpiť v 5 predajniach plnochutných potravín YEME v BratislaveThe post Kade tade po Slovensku s Gurmánom first appeared on GURMÁN na Slovensku.

prejsť na článok

Lezecká stena

Lezecká stena Lozia vaše deti neustále kade tade? Vezmite ich na lezeckú stenu do Jungle parku, kde sa parádne zabavia a aktívne vyžijú. Naša lezecká stena ponúka viacero trás a stupňov náročnosti pre malých aj väčších lezcov. The post Lezecká stena a

prejsť na článok

Rezervácie festivalového menu na ZFJ 2023 už prebiehajú!

ZFJ is powered by S.Pellegrino Jubilejný 10. ročník pre vás organizuje náš magazín a bedeker Gurmán na Slovensku. Samotný festival začína 14. januára a potrvá do 26. februára. Každoročne sa zapájajú tie najlepšie reštaurácie z celého Slovenska, aby

prejsť na článok

Vyšiel slovenský michelín

Po dlhšej pauze zavinenej covidom, vyšiel začiatkom júna bedeker Gurmán na Slovensku, taký slovenský michelin. Každoročne hodnotia a vyberajú jeho inšpektori na svojich tajných návštevách tie najlepšie reštaurácie Slovenska. Aj tento rok je viacero nováči

prejsť na článok

Kotva zákeračka, alebo nedôveruj svojej kotve

Prírodná rezervácia Cousteau Guadeloupe: Včera som neveriacky krútila hlavou pri pohľade, ktorý sa mi, pri vybehnutí na palubu naskytol. Slovensko opäť na obzore! ?? Mali sme včera tú česť spoznať ďalších úžasných ľudí. Štyria sympaťáci zo Slovenska, kto

prejsť na článok

Prevod nehnuteľností na Slovensku

Trh s nehnuteľnosťami sa na Slovensku plne liberalizoval v máji 2014, keď sa skončilo prechodné obdobie dohodnuté medzi Slovenskom a Európskou Úniou (európske právo vyžaduje, aby členské štáty EÚ neobmedzovali v nadobúdaní nehnuteľností občanov ostatných

prejsť na článok