Jednoduchý vynikajúci šalát, zvládnete pripraviť popri nakladaní kyslej kapusty.
Zdravý a lacný šalát z bielej hlávkovej kapusty a karotky.
Potrebujeme: 800 g hovädzieho mäsa (stehno) 150 g masla 6 PL strúhaného chrenu 1 cibuľa 2 PL múky 1 téglik kyslej smotany soľ Príprava: Mäso cez fóliu naklepeme na tenký plát, osolíme a potrieme 100 g masla vymiešaného s chrenom. Potom ho zvinieme do rolá
Šalát sa stal tradičnou prílohou takmer ku každému jedlu. Dámy ho jedia predovšetkým kvôli jeho nízkym kalóriám, deťom ho dávame kvôli prísunu železa. Čo iné nám však šalát môže ponúknuť?
prejsť na článokCHICKPEA SUNDAL - CÍCEROVÝ ŠALÁT Tento tradičný juhoindický šalát je veľmi jednoduchý na prípravu a plný exotickej chute. Orechový a chrumkavý cícer je doplnený strúhaným kokosom ktorý mu prepožičiava sladkú chuť, no neosladzuje ho. Jemne pikantné horčičn
prejsť na článokDobrý zemiakový šalát - najlepšia príloha k vyprážanému rezňu, alebo rybe.