Karim Benzema podal žalobu na francúzskeho ministra vnútra za obvinenia z radikalizácie

Futbalový hráč Karim Benzema podal žalobu na francúzskeho ministra vnútra Géralda Darmanina za ohováranie, po tom, čo ho obvinil z pripojenia k organizácii Moslimské bratstvo. Darmanin už v októbri tvrdil, že „Karim Benzema má známe spojenie so sunnitskou moslimskou islamistickou skupinou.“ reagujúc na vyjadrenie Benzemu, kde podporil ľudí žijúcich v Pásme Gazy a označil ich [...] Príspevok Karim Benzema podal žalobu na francúzskeho ministra vnútra za obvinenia z radikalizácie je zobrazený ako prvý na Sportnews.sk.

prejsť na článok

Prokurátor podal obžalobu na konkurznú správkyňu Bašternákovho majetku

Prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry podal na Špecializovaný trestný súd obžalobu na bývalú ...

prejsť na článok

Proces s Miroslavom V. v kauze vraždy exmanželky pokračoval výsluchom svedka

Špeciálny prokurátor Daniel Lipšic podal na Miroslava V. v závere septembra obžalobu pre obzvlášť závažný zločin úkladnej vraždy.

prejsť na článok

EXmanžel Britney Spears lieta v problémoch: DLŽÍ MAJLAND za školné… Už ho rieši SÚD!

KALIFORNIA - Exmanžel Britney Spears (41), Kevin Federline (45), ktorý sa stará o ich dvoch synov Seana Prestona (17) a Jaydena (16), lieta v problémoch. Na krku má žalobu kvôli dlhu viac ako 15 tisíc dolárov na školnom. Už ho rieši súd!

prejsť na článok

V prípade nárokov vyplývajúcich z činnosti bývalej ŠtB je zodpovedné Ministerstvo vnútra SR, rozhodol Najvyšší súd

BRATISLAVA - Najvyšší súd (NS) SR minulý týždeň rozhodol, že pasívne vecne legitimovaným subjektom v prípade nárokov vyplývajúcich z činnosti bývalej Štátnej bezpečnosti (ŠtB) je Slovenská republika, v mene ktorej koná Ministerstvo vnútra (MV) SR. Rozhodn

prejsť na článok

Švédsko nechce poslať na Ukrajinu svoje stíhačky Gripen, ale zvažuje možnosť, že by si ich Ukrajinci vyskúšali

Švédsko podľa jeho ministra obrany zvažuje, či umožní ukrajinským pilotom cvičiť na ich stíhačkách JAS-39 Gripen. Dosiaľ Švédsko vylúčilo, že by tieto bojové lietadlá poslalo na Ukrajinu, ...

prejsť na článok