Kaufland a Lidl budú mať novinku: Toto vyrastie pred každou predajňou!

Packeta v dohľadnej dobe plánuje rozšíriť sieť výdajných miest o tisícku nových lokalít. Zásielku tak bude možné podať či vyzdvihnúť takmer na každom rohu. The post Kaufland a Lidl budú mať novinku: Toto vyrastie pred každou predajňou! appeared first on AndroidPortal.sk.

prejsť na článok

Kaufland šokoval ľudí: Má fantastickú novinku, bude v každej predajni!

Kaufland a ZSE Drive nainštalujú nabíjacie stanice pre elektromobily pri všetkých predajniach do konca roka 2024. The post Kaufland šokoval ľudí: Má fantastickú novinku, bude v každej predajni! appeared first on AndroidPortal.sk.

prejsť na článok

Žiadosť o rozvod

Indiánsky náčelník v žiadosti o rozvod uvádza: - Keď zasadím kukuricu, vyrastie kukurica. Keď zasadím bôb, vyrastie bôb. Všetko je v poriadku. Ale keď zasadím Indiána a vyrastie Číňan, tak musím požiadať o rozvod.

prejsť na článok

Trúbka Lídl (komisionálny predaj)

Trúbka Lídl v TOP stave, vhodná pre náročnejšieho hráča. Hladký chod mechaniky, čistý príjemný vyhratý tón.

prejsť na článok

Pozoun Lídl (komisionálny predaj)

Tiahlový pozoun Lídl Brno, materiál leštený tombak. Pozoun je zachovalý, plne funkčný. K nástroju je zachovalé tvrdé púzdro.

prejsť na článok

Es trúbka Lídl (komisionálny predaj)

Es trúbka Lídl Brno, doprovodný nástroj vhodný do orchestra, alebo do dychovky. Povrchová úprava leštený tombak. Nástroj je zachovalý, funkčný. K trúbke je tvrdé púzdro.

prejsť na článok